Claudia van der Werf -Uitgeverij De Fontein

Claudia van der Werf is redacteur bij Uitgeverij De Fontein Romans & Spanning. Zij bieden een ruim assortiment spannende, mooie en boeiende boeken. Boeken ter ontspanning én boeken die aanzetten tot nadenken: van heerlijk meeslepende romans tot intrigerende en bloedstollende thrillers. Een spannend boek dat er voor Claudia van der Werf echt uit springt is een thriller die binnenkort wordt verfilmd; Dochter van het moeras.

Lees hieronder waarom Claudia hier zo enthousiast over is.

 

 

“Ik kijk uit naar het verschijnen van Dochter van het moeras van Karen Dionne, een geweldige thriller! Het greep me bij de keel en hield me aan mijn stoel geplakt.

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Helena, die daar twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekt hoe wreed hij werkelijk was.
Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis en houdt zich schuil in het gebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een klopjacht in maar Helena weet dat zij de enige is die hem kan vinden. Zij heeft immers de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.
De wreedheid van de natuur en de hartverscheurende keuzes die hoofdpersoon Helena moet maken op het moment dat ze erachter komt dat haar vader een seriemoordenaar is, kruipen onder je huid.

Al lezend werd ik continu heen en weer geslingerd tussen sympathie en afgrijzen. De combinatie van prachtige stijl en intelligente plotwendingen maakt Dochter van het moeras een sterke thriller die nog lang resoneert.” Aldus, Claudia van der Werf, redacteur Uitgeverij De Fontein.

Dochter van het moeras (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die vergeleken kan worden met de film Nell en het boek Kamer (Room) van Emma Donoghue.
(Bron: Uitgeverij De Fontein).

Omschrijving: Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.

Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.

Met dank aan Claudia van der Werf.

Titel: Dochter van het moeras
Leesfragment
Boektrailer
Auteur: Karen Dionne
Uitgeverij: De Fontein Romans & Spanning
Categorie: Thrillers
Uitvoering: paperback
Pagina’s: 304
ISBN13: 9789026142413
Verkrijgbaar vanaf: 15 Mei 2018
Prijs: €19,99
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.