Marieke Flikweert – Droomvallei Uitgeverij

Marieke Flikweert is sinds vorig jaar werkzaam bij Droomvallei Uitgeverij. Voordat ze je alles vertelt over haar favoriete boek stelt ze zich graag eerst even aan je voor:

“Mijn naam is Marieke Flikweert, getrouwd met Arjan en samen hebben we 2 kinderen; Elin (oktober 2013) en Joas (oktober 2015). December 2017 ben ik gestopt met werken als leerkracht in het basisonderwijs. Na een coachingstraject op zoek naar ‘wat anders’ is in april 2017 mijn eigen bedrijf een feit geworden. De diensten die ik aanbied zijn het schrijven van teksten, het corrigeren/redigeren van teksten en het beheren van social media-accounts voor andere bedrijven. De naam van mijn bedrijf is Puntsgewijs.

Esther van der Ham van Droomvallei zocht een ‘rechterhand’ en ze kwam bij mij terecht en zo ben ik sinds november 2017 aan het werk voor Esther. Ik beheer onder andere de Facebookpagina en ik heb ik al diverse boeken voor Droomvallei Uitgeverij geredigeerd!

Ik heb nog lang niet alle boeken van Droomvallei Uitgeverij gelezen, maar mijn favoriete boek die ik gelezen heb van deze uitgeverij is het boek Confrontatie! van Esther van der Ham. Het boek gaat over Annabel, een volwassen vrouw en ze woont in een mooi ingericht flatje. Tijdens een vakantie met haar familie gebeurt er iets wat haar leven totaal op z’n kop zet. Als gevolg hiervan blijft ze moe, misselijk en zit ze niet lekker in haar vel. En niemand weet wat er gebeurd is in Spanje. Om alles te vergeten grijpt ze naar verkeerde middelen en houdt ze er verkeerde vrienden aan over. Lukt het Annabel om hieruit te komen en de draad van haar leven weer op te pakken? En in welke mate speelt het gevangenisverleden van haar moeder nog een rol bij de keuzes die Annabel gemaakt heeft?

Dit boek is een boek wat je vanaf de eerste bladzijde helemaal meeneemt in het leven van Annabel. Annabel is een sympathieke meid en daardoor leef en voel je helemaal met haar mee. Het is net of je haar echt kent, alsof ze een vriendin, kennis, buurvrouw of collega van je is.
Steeds weer zit je tenenkrommend, met ingehouden adem en vol spanning op de bank als ze weer voor een keuze staat en je hoop vurig dat ze steeds de juiste keuzes zal maken. Je wilt het boek in één ruk uitlezen omdat je wilt weten hoe het boek afloopt. En als het dan uit is … zou je het liefst nog verder willen lezen omdat je niet uit haar leven wil stappen en wil weten hoe het nóg verder gaat. Weer uit het verhaal kruipen is lastig. Daarom smaakt het naar nog meer en kan ik niet wachten tot deel 4 in de C-serie verschijnt. ” Aldus Marieke Flikweert.

Omschrijving: Na een traumatische ervaring in Spanje tijdens een weekje vakantie met de familie, probeert Annabel thuis de draad weer op te pakken. Dit gaat lastig door misselijkheid en vermoeidheid. Haar collega biedt haar de helpende hand. Ze neemt haar mee uit om haar even uit de sleur te halen. Dit gaat helemaal mis. Annabel heeft bijna geen grip meer op de werkelijkheid. Het contact met de familie verslechtert, en dan wordt ze ook nog beschuldigd op haar werk. Kan de ondersteuning uit onverwachte hoek haar helpen?
Hoe loopt het af voor Annabel? Je leest het in Confrontatie!, het los te lezen deel drie van de C-serie.

 

Titel: Confrontatie!
Het is nooit te laat
Auteur: Esther van der Ham
Uitgeverij: Droomvallei Uitgeverij
Categorie: Psychologische romans
Uitvoering: paperback/E-Book
Pagina’s: 250
ISBN13: 9789492844057
Verkrijgbaar sinds: April 2018
Prijs vanaf: €7,95
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.