De negen dagen van Rabbit Hayes

De negen dagen van...Voor liefhebbers van Jojo Moyes’ Voor jou. Deze roman vol liefde, humor, leven en kracht raakt je recht in het hart.

Hier is een waarheid waar niemand omheen kan: het leven kun je niet sturen.
Rabbit Hayes houdt van haar ‘gewone’ leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen – en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid te laten worden.
Hier is een waarheid om te onthouden: dit is een verhaal waarin wordt gelachen om de verrassingen van het leven. Een verhaal over het vinden van plezier in elk moment.
€17,50 – Bestellen

 

 

Recensie: Van alle boeken die je dit jaar gaat lezen zou De negen dagen van Rabbit Hayes weleens het boek kunnen zijn dat je het meest bijblijft. Het vertelt het ontroerende verhaal van de 44-jarige, ernstig zieke vrouw Rabbit Hayes die wanneer ze komt te overlijden heel veel achter moet laten. Een hartverscheurend drama? Dat zou je denken – en dat is het zo nu en dan ook – maar het boek omvat zoveel meer. Het is even doorbijten in het begin om al snel te ontdekken dat de auteur op een schitterende wijze drama weet te combineren met passende humor, romantiek en nostalgie. Mooie vertellingen over vriendschap en sterke familiebanden komen voorbij. Het verhaal wordt vanuit het oogpunt van de diverse personages belicht. Zo leef je als lezer niet alleen mee met Rabbit Hayes zelf, maar ook met de complete familie en haar vrienden. Je leest wat de ziekte van Rabbit met hun persoonlijk doet, hoe ze het ervaren en hoe ze erdoor veranderen. Stuk voor stuk mooie personages met één ding gemeen; hun hartverwarmende band met Rabbit. De Negen dagen van Rabbit Hayes is ook het verhaal van een talentvolle jongensband, die ene ware liefde en het accepteren van het lot. Kortom een prachtige roman met diepgang.

Deze recensie is onderdeel van de officiële blogtour van A.W. Bruna rondom De negen dagen van Rabbit Hayes.

Titel: De negen dagen van Rabbit Hayes
Auteur: Anna McPartlin
Vertaling: Saskia Peterzon-Kotte
Uitgever: A.W. Bruna
ISBN13: 9789400507104
Categorie: Romans
Pagina’s:392
Uitvoering: paperback
Verschijningsdatum: 09-09-2016
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 11-02-2016
Prijs:€17,50
Bestellen

Advertenties