Aangetast: Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletles door een automobilist werd doodgereden. Alle betrokkenen verwerken dat op hun eigen manier. Maar er is iemand die wil dat de volledige waarheid over het ongeluk boven tafel komt. Iemand die alle intriges wil onthullen. Kunnen de Metselaers de eenheid binnen het gezin bewaren? Zijn ze opgewassen tegen de dreigingen? Of hebben ze misschien hun eigen geheimen?

Genadeklap: Nadat bekend is geworden wat er is gebeurd met Tamara Metselaer, lijken de kaarten geschud. Degene die schuldig is bevonden wordt berecht, degene die geen blaam trof gaat vrijuit. Iedereen kan verder met zijn leven. Toch klopt er iets niet. Maar wat er niet klopt wordt goed verborgen gehouden, en niet door één persoon. De uiteenlopende gevoelens en frustraties stapelen zich op, en een climax kan niet uitblijven. Er is altijd een grens aan tolerantie en vergevingsgezindheid. Maar die grens ligt voor ieder mens ergens anders. 

De zomeromnibus van Loes den Hollander bestaat uit Deel 1 (Aangetast) en deel 2 (Genadeklap) van Dossier Metselaer. Samen gebundeld in een omnibus voor urenlang leesplezier. Dit fijne vakantieboek heeft ruim 600 pagina’s en zorgt voor uren leesplezier.

Namens uitgeverij De Crime Compagnie mogen we het zomeromnibus e-book verloten onder de deelnemers van onze prijsvraag.

Geef antwoord op de volgende vraag:  Welk boek van Loes den Hollander zou je nog meer willen lezen? Hulp nodig? klik hier.


Loes den Hollander -Zomeromnibus €12,50
Bestellen

Meedoen met de prijsvraag kan t/m 30-6-2017

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s