In het weekend van 26 en 27 januari besteden we op de blog veel aandacht aan De Nationale Voorleesdagen. Als leuk extraatje organiseren we ook een prijsvraag waarbij je kans maakt op één van de aangename voorleesboeken die in de officiële TopTien staat van De Nationale Voorleesdagen: De kale boom.

Waar gaat dit boek over?
Het wordt voorjaar in het bos. Er spelen jonge dieren aan de waterkant en aan de takken van de bomen groeien langzaam weer knisperend groene blaadjes. Behalve aan die van Beuk.
Beuk voelt zich niet lekker en blijft kaal. Hij wordt er verdrietig van. Gelukkig hebben Meisje Eekhoorn en Klein Konijn een heel goed plan en voelt Beuk zich al gauw een stuk beter! Lees ook de recensie over dit boek. Klik hier.

 

Wil je kans maken op een exemplaar van dit boek? Beantwoord dan onderstaande vraag en stuur je antwoord samen met je gegevens via onderstaand formulier naar ons op. Succes!

De vraag: Op de achterzijde van het boek staat een eekhoorn, dit schattige diertje heeft iets in zijn handen, wat is dat? Hulp nodig voor het antwoord? Klik hier.

Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Meedoen met de prijsvraag is mogelijk t/m 2 februari, daarna maken we de winnaar(s) hier bekend.

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.