Deze maand staat de blog in het teken van spiritualiteit een roman die hier mooi op aansluit is de roman Ponti. Dankzij uitgeverij De Bezige Bij mogen we een prijsvraag organiseren rondom dit boek.

Waar gaat het boek over?
De zestienjarige Szu woont met haar moeder Amisa, in de jaren zeventig een beeldschone actrice, in een vervallen huis. Als Szu de rijke en zeer sarcastische Circe ontmoet, worden ze meteen beste vriendinnen. Voor Szu is de vriendschap een kans om te ontsnappen aan de verstikkende relatie met haar moeder, en Circe is op haar beurt gefascineerd door de mysterieuze beroemdheid Amisa. Beide dames werken als medium.

Zeventien jaar later zit Circe diep in de put, als ze op haar werk wordt gevraagd om mee te werken aan een remake van de jaren 70-cultfilm Ponti, de film waar Amisa ooit kortstondig beroemd mee is geworden. Circe zit opeens weer met haar gedachten bij de twee vrouwen uit haar verleden, en ze worstelt met een schuldgevoel dat ze al die tijd heeft weten te onderdrukken. Vanuit het perspectief van de drie vrouwen vertelt Ponti over vriendschap en herinnering, en hoe de beslissingen die je als tiener neemt consequenties kunnen hebben die pas jaren later duidelijk worden. €22.99 – Bestellen

Kans maken op een van de drie papieren exemplaren die we weg mogen geven? Dat kan. Doe dan snel mee aan onze prijsvraag.
beantwoord de vraag en vul het onderstaande formulier volledig in.
Meedoen is mogelijk t/m 31 januari 2019 daarna maken we de winnaars bekend. Je gegevens worden alleen gebruikt voor de prijsvraag.

De vraag: Het personage uit dit boek Szu woont met haar moeder Amisa in een vervallen huis. Maar in welk land staat dit huis? Hulp nodig? Klik dan hier

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.