Dankzij uitgeverij Lemniscaat hebben we weer een leuke actie voor je.
Dit keer maak je kans op het jeugdboek: Jij & Ik!

Waar gaat het boek over?
Verhalen over vriendschap en vluchtelingen.

Wie durft een Vlaming te helpen die in de Eerste Wereldoorlog zijn land is ontvlucht en hier niet welkom is? Wat doe je als er opeens een nieuw kind uit een ver land bij je in de klas komt? Zou jij mensen tijdens de Hongerwinter van eten hebben voorzien? Hoe stel je je op als je vader wordt opgepakt in een demonstratie tegen asielzoekers? En wie kom je tegen op Mars als je de aarde hebt moeten ontvluchten?

Jan Terlouw, Gijs Wanders, Margaretha van Andel, Ariënne Bolt, Alyze Bos, Pieter Koolwijk, Joyce Pool, Jesse Goossens, Mireille Geus, Carolien Ceton, Anna van Praag, Jowi Schmitz, Peter-Paul Rauwerda, Ellen van Velzen, Lenneke Westera, Eva Moraal, Marloes Morshuis, Sjoerd Kuyper en Annet Huizing laten zien dat vriendschap grenzen en culturen, afkomst en geaardheid overstijgt.
En dat vluchtelingen welkom zijn.

Verhalen en gedichten over heden, verleden en toekomst – en zelfs een vleugje fantasie. Meer weten? Lees dan even de recensie.

Nu terug naar de winactie:
Wil jij het boek Jij & ik graag winnen? Dan vragen we het volgende van je:
Stuur een foto van je zelfgemaakte vriendschapsarmband naar ons toe (of maak een ontwerptekening van een vriendschapsarmband).

Stuur een scan-afbeelding of foto naar indeboekenkast@kpnmail (punt) nl. Je mag hem ook op de Facebookpagina van In de Boekenkast zetten als je dat wil. De jury van In de Boekenkast gaan alle inzendingen bewonderen en de drie mooiste, origineelste inzendingen krijgen het boek thuis gezonden. De foto’s van de winnaars plaatsen we online. Meedoen is mogelijk t/m 12 oktober. Succes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.