Vanaf 29 mei draait deze leuke jeugdfilm over Casper en Emma in veel bioscopen in het land. Wil je kans maken op twee bioscoopkaartjes? Dat kan! Dankzij Media Tornado mogen we kaartjes verloten onder de deelnemers van deze prijsvraag.

Waar gaat de film over? Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Maak kans op kaarten!
Beantwoord onderstaande vraag en vul het antwoord samen met je gegevens in op onderstaand formulier. Meedoen is mogelijk t/m 25 mei daarna maken we de winnaar bekend.

De vraag: Van Casper en Emma zijn er naast de serie ook diverse films uitgebracht. Wat is de titel van de allereerste film? Hulp nodig? Klik hier.

*Gegevens worden alleen gebruikt voor de prijsvraag, niet voor andere doeleinden.

Advertenties

Eén reactie Volgende »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.