Waar is LilyNa Het muizenfeest is er nu een tweede boek van Oliver & Charlie in dit boek komt hun kleine nichtje Lily logeren.

Lily is nogal ondeugend en luistert niet altijd even goed. Zo komt het dat Lily, op de vlucht voor de kat Blinde Benny, per ongeluk in de auto van oma Molly belandt. Als ze uitstapt, kan ze haar ogen niet geloven; ze is in de stad! In het bos zijn ondertussen alle dieren in rep-en-roer, Lily is verdwenen! Gelukkig heeft een van de koeien van oma Molly gezien dat Lily in de auto meeging. Duif is lang geleden vliegenier geweest. Zij besluit Oliver en Charlie te helpen en voor deze ene keer haar vliegbril af te stoffen. Zo belanden Oliver en Charlie voor het eerst van hun leven in de grote stad. Ze ontdekken al gauw dat het er daar wel heel anders aan toegaat dan in het bos. Een nieuw avontuur van de leukste muizen van het continent!

 

 

Recensie: De muizen Oliver en Charlie hebben hun nichtje Lily op bezoek. Wanneer ze buiten verstoppertje gaan spelen moet Lily vluchten voor een kat. Hierdoor komt ze midden in de stad terecht. Oliver en Charlie zetten alles op alles om Lily terug te vinden. Er wacht hun een avontuurlijke zoektocht….

Waar is Lily? is een amusant en spannend prentenboek voor kleuters over verdwalen. De harde kaft en stevige pagina’s zullen ervoor zorgen dat kinderen langdurig plezier van het boek zullen hebben. De illustraties van Kim den Dulk zijn vrolijk, zeer kleurrijk en bevatten veel leuke details, waardoor het voor ieder kind al een feestje op zich zal zijn om er zelfstandig doorheen te bladeren.
De leuke bijhorende teksten, geschreven door Machteld van Zalingen zijn voor een prentenboek zeer uitgebreid te noemen. Een boeiend verhaal die er gewoon om lijkt te vragen om voorgelezen te worden. Geschreven vanuit het oogpunt van een muis, origineel, in begrijpelijke taal voor jonge kinderen en zeer vermakelijk.

Het muizenfeest

 

 

 

 

 

Titel: Oliver en Charlie – Waar is Lilly? 2dehands
Auteur : Machteld van Zalingen
Illustraties: Kim den Dulk
Uitgever: Aerial Media Company
ISBN13: 9789402600841
Categorie: prentenboeken
Geschikt voor: 4 jaar en ouder
Pagina’s: 32
Uitvoering: hardcover
Verschijningsdatum: november 2015
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 00-00-2016
Prijs: €12,50
Bestellen

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.