85eda1aaf80bac69a0ce36ea4b36d689Op een ochtend wordt Piep wakker van het geluid van een prachtig vogellied. Hij volgt de melodie en vindt het Ochtend Koor. De muziek betovert hem – als hij toch eens met het koor mocht zingen!

Maar hoe hard hij ook oefent en zijn best doet, Piep komt er achter dat hij niet bij de andere vogels van het Ochtend Koor past.

Wat Piep niet weet is dat hij een heel speciaal iemand gaat ontmoeten. Waardoor alles zal veranderen …

Een hartverwarmend verhaal van een kleine nachtegaal die er graag bij wil horen, geschreven en geïllustreerd door een talentvolle auteur – illustrator.

 

 

In dit vrolijke boek Het Ochtend Koor hoort de nachtegaal Piep in de vroege ochtenduren een verrassend lied. Nieuwsgierig gaat hij op zoek naar de makers van deze melodie. Tijdens zijn zoektocht ontmoet Piep allerlei lieve dieren. Uiteindelijk ontmoet hij het Ochtendkoor, een groep vogels die elke ochtend bij elkaar komen om er samen voor te zorgen dat iedereen dankzij hun muziek weet dat het ochtend is. Piep is zo enthousiast dat hij graag bij dit koor wil. Dan komt hij er achter dat hij in de ochtend helemaal niet zo goed kan zingen. Verdrietig neemt hij afscheid van het koor. Dan ontmoet Piep een andere nachtegaal…..

Het Ochtend Koor is een mooi verhaal voor peuters en kleuters, over vriendschap en ergens bij willen horen. Het boek bevat op elke pagina kleurrijke tekeningen- van de talentvolle illustrator Suzanne Barton – die kinderen zeker aan zullen spreken. De eenvoudige, leerzame teksten vormen samen met de afbeeldingen van leuke vogels, fleurige bloemen en een aantal vriendelijke dieren een levendig prentenboek om meerdere malen uit voor te lezen.

Titel: Ochtendkoor  2dehands
Auteur: Suzanne Barton
Illustrator: Suzanne Barton
Uitgever: Levendig uitgever
ISBN: 9789491740190
Categorie: Young > Prentenboeken
Leeftijd: 0 – 6 jaar
Formaat:10x282x252 mm
Gewicht: 373,00 gram
Pagina’s: 32
Uitvoering: Hardcover
Prijs: €12,95
Verschijningsdatum: november 2014
Trefwoorden:
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 14-04-2015

Enthousiast? Bestel je exemplaar hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.