Kleur je eigen Van Gogh – Colour Your Own Van Gogh

2062In het kleurboek staan afbeeldingen van de originele schilderijen, zodat er altijd natuurgetrouw gekleurd kan worden.
Kleur je eigen Van Gogh biedt natuurlijk juist ook de mogelijkheid om een geheel eigen kleur aan de schilderijen te geven,
geheel getrouw de gedachte: Van Gogh, 125 jaar inspiratie.

In 2015 wordt op diverse locaties in Europa de 125e sterfdag van Vincent Van Gogh herdacht met tal van culturele evenementen en tentoonstellingen. (Bron: Karakter Uitgevers)

 

Kleur je eigen Van Gogh is een indrukwekkend kleurboek, bedoelt voor volwassenen. Het is dan ook niet voor niets dat dit exemplaar ook te vinden zal zijn in o.a. Frankrijk, Engeland, Japan en Taiwan. De indrukwekkende schilderijen van Van Gogh bewijzen prima geschikt te zijn voor de creatievelingen onder ons. Zij die op een relaxte manier een persoonlijke Van Gogh creatie willen maken! Het kleurboek heeft een vrij grote afmeting, dit in combinatie met de soms ingewikkelde patronen belooft voor iedere afbeelding heel wat uurtjes ontspannend vermaak.

Maar liefst 30 Van Gogh schilderijen uit de collectie van het Van Gogh Museum hebben een eren plaats gekregen in deze fantastische bundel. Ideaal bij deze uitgave is dat iedere pagina op een eenvoudige manier uit het boek gehaald kan worden. Bovendien is het dankzij de hoge kwaliteit van het gebruikte papier mogelijk om de kleurplaten naast het gebruik van de traditionele kleurplotloden in te kleuren met allerlei soorten materiaal, zoals verf, wasco, enz. waardoor je jou persoonlijke creatie na afloop op kunt hangen of zelfs in kunt lijsten. Dit kleurboek is zeker een aanrader voor kunstliefhebbers, maar ook als je niet zo bekend bent met de werken van Van Gogh is het aanschaffen zeker de moeite waard. Onder iedere afbeelding staat vermeld om welk schilderij het gaat waardoor het origineel gemakkelijk op is te zoeken en na is te “schilderen”. je kunt op die manier de kleurplaten geheel identiek aan het origineel inkleuren, maar natuurlijk ben je ook vrij om er volledig je fantasie op los laten.

 

Titel: Kleur je eigen Van Gogh
Uitgever: Karakter Uitgevers
ISBN:9789045210919
Categorie: Lifestyle > Hobby & Vrijetijd
Uitvoering: paperback
Prijs: €14,99
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 13-04-2015
Bestellen? Klik hier
Nog meer kleurboeken voor volwassenen:
Het betoverende woud
Mijn geheime tuin
Dierenrijk kleurboek

Advertenties

Volgende »

  1. Pingback: Kleur je eigen impressionisten | In de boekenkast

  2. Pingback: Het betoverde woud | In de boekenkast

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.