Saskia BalmaekersSaskia Balmaekers werd geboren in 1980 en studeerde Vrijetijdwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Ze is o.a. schrijfster, journaliste en oprichtster van CiaoTutti.nl, het grootste Nederlandstalige Italiëblog. op 1 februari 2010 begon ze met dit dagelijks weblog over Italië en Italiaanse zaken. Sindsdien is er geen dag voorbijgegaan zonder een nieuwe blog en inmiddels heeft Saskia honderden stukjes geschreven over Italiaanse kunst, cultuur en kookkunst, en over de Italianen en hun gewoontes. (Bron: CiaoTutti.nl en Xander Uitgevers)

Ciao- Tutti Ciao Tutti

La dolce vita

Ciao a tutti en welkom in Italië. Saskia Balmaekers, Italië-expert, neemt je mee op een ontdekkingsreis naar het Italië dat alleen de inwoners kennen. In Ciao tutti vind je de leukste wetenswaardigheden over Italië, die je niet zal tegenkomen in de standaard reisgidsen. In zes hoofdstukken ontdek je op unieke manier Venetië, Florence, Siena, de Maremma, Rome, Napels en natuurlijk ook de bewoners van deze steden. Ciao tutti bevat verhalen over Italiaanse tradities en weetjes van echte locals en bijzondere adressen die net even anders-dan-anders zijn.

Een inspirerend boek voor iedereen die van Italië houdt.

Gek op Italië, maar geen zin om als kuddedier achter een hele schare toeristen aan te lopen? Dan is Ciao – Tutti zeker iets voor jou. Eindelijk weer eens een boek vol nuttige tips en persoonlijke verhalen waar je als bezoeker van Italië zeker iets aan zult hebben. Saskia ging jou en mij voor en heeft in haar geliefde Italië al de leukste plekjes voor ons ontdekt. Het boek staat bovendien vol met kleurrijke foto’s. Of je er nu al regelmatig heen bent geweest of de eerste keer nog moet komen: je krijgt direct zin om je koffers te pakken! Op Naar Italië zodat je zelf de geur van de heerlijke Italiaanse recepten en de natuur op kunt snuiven, je de Italiaanse kunst met eigen ogen kunt bekijken en je de bussen vol vakantiegangers achter je laat om te zien hoe de bewoners van Italië nu werkelijk leven. Het boek is onderverdeeld in zes fascinerende hoofdstukken van Venetië tot Napels. Even geen tijd, geld, of andere reden waardoor je niet instaat bent naar Italië af te reizen? Geen nood ook dan is dit boek zeker meer dan de moeite waard. Laat je onderdompelen door het enthousiasme van Saskia Balmaekers en droom weg naar een heerlijke bestemming.

Auteur: Saskia Balmaekers
Uitgever: Xander Uitgevers
ISBN 9789401601078
Uitvoering: Paperback
Categorie: Hobby > Vrijetijd> Reizen
Prijs: €15,-
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 11-08-2013
Bestellen? Klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.