RP_voorkant-200x300Helderheid komt me liefdevoller voor dan als liefde verpakte halve waarheden of sussende zogenaamd compassievolle vaagheden. Bewustzijn is liefde, en liefde liegt niet.
Onderscheidingsvermogen is wat er vaak ontbreekt door al het slaapzand dat wordt rond gestrooid en omdat mensen nauwelijks kunnen kijken, denken en doorvoelen.

Dit boekje is niet voor iedereen, enkel voor hen die echt willen weten hoe het zit. Voor alle andere mensen is er al genoeg te vinden wat spiritueel verantwoord, tandenloos troostend en langdurig te beoefenen is. Overigens ben ik tamelijk geduldig met de meeste bezoekers, zolang er tenminste een authentieke interesse is in werkelijk mens-zijn of ontwaken.
Enjoy!

Hans Laurentius (1964) was docent spirituele therapie. Door advaita kwam zijn spirituele zoektocht tot een vreugdevol einde.

 

Na veel gelezen te hebben over spiritualiteit nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Misschien is het boek Rozengeur & Prikkeldraad dan wel wat voor jou!

Vraag jij je meer dan eens af wat nu werkelijk is en wat niet, ben je op zoek naar de waarheid? Rozengeur & Prikkeldraad is een eerlijk boek, in elk geval vanuit het oogpunt van de schrijver Hans Laurentius. Rest natuurlijk de vraag of wat hij schrijft ook bij jou binnen zal komen als werkelijk waar. De auteur blijkt geen voorstander van een zweverige aanpak, maar schrijft wel oprecht. Met als gevolg dat hij meedogenloos, hard en confronterend over kan komen. De auteur is helder en richt zich op de zoeker. Ben jij bereid om uit een diepe slaap wakker geschut te worden en daarna gericht zelf onderzoek te doen? Of wil jij je gewoon goed voelen? Dat laatste is prima volgens de auteur, maar dan is dit boek niets voor jou. Ben je echter alle zoetsappige Goeroe verhalen en het zogenaamde slaapwandelen zat? Wil je weten wat is en werkelijk leren beseffen dat jij de illusie bent? Dan is dit een boek die je mogelijk een stapje in de goede richting zou kunnen helpen. Het boek is geen wondermiddel, geen volledige therapiesessie of een boek der antwoorden, er is werk aan de winkel! Rozengeur & Prikkeldraad is een harde confrontatie met het feit hoe ver weg we nog verwijderd zijn van werkelijk ontwaken.

 

Auteur: Hans Laurentius
Uitgever: Samsara uitgeverij
ISBN:9789491411168
Categorie: Religie & Esoterie > Esoterie
Uitvoering: Hardcover
Pagina’s: 160
Prijs: €18,95
Verschijningsdatum: juli 2014
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 31-03-2015
Bestellen? Klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.