Ina FidderIna Fidder heeft jarenlang opleidingen gevolgd en gewerkt binnen de gezondheidszorg. Daardoor heeft ze geleerd de ander te dienen, vaak ten koste van haar zelf. Om zichzelf beter van dienst te zijn, en daarmee de ander, is ze tal van cursussen psychologie gaan volgen. Ze leerde, onder andere, de weg naar binnen en is zich gaan verdiepen in mediteren en Reiki Tera Mai. Zij is nu Master in Reiki Tera Mai. Haar ‘veilige’ en aardse manier van mediteren sloeg aan en zij ontwikkelde een cursus ‘mediteren voor beginners’. Bron: Intueri

Mediteren onder jouw boom – meditatie voor beginners. Mediteren onder jouw boom

CD – Luisterboek

Mediteren: altijd al eens willen doen? Maar hoe doe je dat? Met hulp van dit luisterboek wordt leren mediteren een stuk simpeler. Op dit luisterboek staan zes geleide meditaties voor beginners voorzien van prachtige rustgevende muziek: de bergwandeling, de waterval, de luchtballon, de snorkeltocht, de dolfijnmeditatie en de tempelwandeling. Ina Fidder noemt ze wandelingen. Ze vertelt er het volgende over: “Je begint die wandeling vanaf de stoel waarop je zit, door te visualiseren dat die stoel in een weiland staat, onder jouw boom. Dat is je veilige plek. Vanaf deze plek, neem ik je bij de hand om een wandeling te maken in de natuur. Alles wat ik zie, beschrijf ik, en ondertussen zorg ik ervoor dat je een rustige ademhaling hebt. Op deze manier verloopt de hele wandeling. Daarna breng ik je weer terug naar de stoel onder jouw boom in jouw weiland en van daaruit weer naar de stoel waarop je nu zit. Het enige wat jij hoeft te doen is mijn verhaal volgen.

“Ik wens je veel innerlijke rust toe en een ontspannen hoofd.”
Vriendelijke groet,
Ina Fidder

Mediteren onder jouw boom is een luisterboek die vooral ideaal is om te gebruiken wanneer je wil nog niet zo bekend bent met mediteren. Dit luisterboek bevat zes prettig in het gehoor liggende geleide meditaties, korte verhalen waarin je volledig op kunt gaan. De combinatie van de aangename stem van Ina Fidder op de cd, en de daar goed op afgestemde achtergrondmuziek, zorgen al snel voor een heerlijke ontspanning. De rustgevende stem van Ina Fidder neemt je mee voor een bergwandeling, waterval, een trip in een luchtballon, snorkeltocht, dolfijnen en uiteindelijk voert ze je tijdens de laatste meditatie mee naar een tempel. De meditaties starten alle zes op dezelfde manier! Wat prettig is, omdat je lichaam en geest hierdoor al snel gaan herkennen dat je wilt gaan ontspannen en ze zullen zich hier (bij veelvuldige herhaling) steeds sneller aan overgeven. Je zult merken dat je bij veelvuldig gebruik van de cd steeds gemakkelijker in een meditatieve sfeer terecht komt.

Het luisterboek Mediteren onder jouw boom is een handig hulpmiddel om de dagelijks opgebouwde spanning te leren loslaten.

Auteur: Ina Fidder en Floor Minnaert
Voorlezer: Ina Fidder
Uitgever: Rubinstein
ISBN 9789047606642
Prijs: €10,95
Luisterduur: 77 minuten
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 05-07-2013
Verkrijgbaar bij uitgever en boekhandel
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.