Recepten Verzamelboekthe secret ingredient is always love

Geen gezoek meer! Voorbij zijn de handgeschreven recepten en losse knipsels in de keukenla of weggestopt in een beduimeld kookboek. Vanaf nu kun je al je favoriete recepten makkelijk terugvinden in dit handige en overzichtelijke receptenverzamelboek. Met 128 beschrijfbare pagina’s, verdeeld over 6 hoofdgroepen, inclusief 6 insteekhoesjes en ruimte voor notities en persoonlijke herinneringen. Je favoriete recepten  zijn nu altijd binnen handbereik. Een waardevol geschenk voor al die geweldige recepten die niet verloren mogen gaan!

Recensie: Het Recepten verzamelboek is een superleuk en vooral handig boekje voor iedereen die graag in de keuken staat en met regelmaat nieuwe recepten uit wil proberen.

Misschien herken je het: je had een recept uitgeprobeerd, maar waar had je die toch vandaan? Had je hem gevonden op het internet, staat hij in en van je favoriete kookboeken of stond hij op een los blaadje die je kreeg van een vriendin? Met het Recepten verzamelboek hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete recepten, die kun je daar allemaal prima in kwijt. Ook erg handig wanneer je een recept aan zou willen passen naar eigen smaak, je schrijft het bestaande recept over en vult deze aan met je eigen ideeën.  Het boekje heeft een stevige kartonnen kaft, dus die kan wel tegen een stootje! In het boekje vind je ruimte voor je recepten ingedeeld in verschillende categorieën. (Hoofgerechten, Nagerechten, Bakken diversen, Borreldiversen en een categorie voor meer lekkers. Op de kaarten kun je kwijt hoe je aan het recept kwam hoeveel hartjes (1 tot 5) je het recept zou geven. Wat de ingrediënten zijn, natuurlijk hoe je het gerecht moet bereiden en extra ruimte op de achterzijde van iedere kaart om bijvoorbeeld een leuke foto te plakken en een leuke herinnering aan het recept te noteren. Tussen de recepten door kom je ook gedecoreerde notitie-kaarten tegen en een aantal transparante insteekmapjes.

Vanaf nu ben je nooit meer extra tijd kwijt om te zoeken naar dat ene lekkere recept en ben je een recept zat dan kun je deze er eenvoudig uitscheuren.

Een leuk cadeau om te krijgen of om bijvoorbeeld aan iemand te geven met het verzoek of zij die lekkere recepten van haar er voor jou in wil schrijven. Maak zo diverse bundels: Vakantierecepten, Oma’s recepten, recepten om door te geven aan je eigen kinderen, etc. Ben je lid van een kookclubje dan kunnen jullie hierin al jullie recepten verzamelen. Kortom het Recepten Verzamelboek heeft heel veel mogelijkheden.

★★★★★cadeautip

Titel: Recepten Verzamelboek
Uitgeverij: Imagebooks Factory Bv
ISBN13: 9789461449924
Categorie: Kookboeken
Pagina’s: 128
Uitvoering: hardcover
Thema’s: koken, recepten, bakken
Verschijningsdatum: september 2016
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 12-11-2016
Prijs: €12,50
Bestellen

Advertenties