Tineke RensenGeef je concurrenten het nakijken is een boek voor ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen, maar daar in de praktijk (te) weinig aan toekomen. Het boek biedt hen de mogelijkheid om van een afstandje kritisch naar zichzelf te kijken en te ontdekken wat de gevolgen zijn van hun denken en doen voor het bedrijf. De ondernemer is immers de sleutelfiguur die zijn of haar stempel op de activiteiten drukt. In de waan van de dag raakt dat besef echter wel eens op de achtergrond. Voor elke ondernemer die dat overkomt, bevat dit boek tal van nuttige eye-openers.

Tineke Rensen is in 2015, 25 jaar ondernemer.
Zij startte op haar 25e met een typemachine en wonend in een caravan, haar eerste bedrijf. Inmiddels heeft zij meerdere bedrijven opgezet. Haar meest succesvolle, internationale bedrijf, verkocht ze in 2011. Sindsdien richt ze zich met haar bedrijf PowerEvents op de groei van bedrijven t/m 25 man personeel. Dit doet zij op haar eigen unieke manier. D.m.v. coaching van de ondernemer zelf.

De grootste asset van ieder bedrijf is de ondernemer zelf. Hoewel deze daar zelf in veel gevallen anders over zal denken. Voor deze ondernemers is zij sparringpartner, coach en leraar.

Door de ruime ervaring van Tineke Rensen als ondernemer en haar grote kennis van de nieuwe online economie, halen haar klanten snel resultaat.
Bron: Power events

 

Een goedlopend bedrijf begint bij de ondernemer, een belangrijk onderdeel daarbij volgens Tineke Rensen is het investeren in jezelf, iets wat een hoop ondernemers lijken te vergeten! Voor de ondernemer die van zijn/haar bedrijf een (nog groter) succes wil maken is Geef je concurrenten het nakijken zeker een nuttig naslagwerk. Het bevat acht aandachtsgebieden voor een succesvol bedrijf en zou net even dat duwtje in de rug kunnen zijn die je als ondernemer nodig hebt om toch iets meer uit je bedrijf-en jezelf- te halen dan je voor mogelijk hield. Van slimme businesstools, tot relaxed werken en plannen alles komt aanbod. Het boek is een praktisch naslagwerk voor de startende ondernemer en voor een ieder met een lopend bedrijf waar een nieuwe blik op de zaak geen kwaad zou kunnen.

Tineke beschrijft in haar boek de te doorlopen stappen in een begrijpelijke taal, zonder daarin de lezer te betuttelen. Zij geeft hiermee een handzame en fijne steun in deze toch onrustige tijden voor ondernemers.
Boek direct aanschaffen of eerst meer informatie?
Ga naar de website van Tineke Rensen: Power events,
volg haar ook via Twitter

Titel: Geef je concurrenten het nakijken
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 30-09-2015

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.