Zoen met tot ik zwicht is de erotische debuutroman van dertiger Helen Hoang. Zij las haar eerste roman toen ze dertien was en sindsdien verslaafd. In 2016 kreeg ze te horen dat ze een autisme spectrum stoornis heeft. Wat voor inspiratie zorgde voor haar eerste boek. De Amerikaanse Helen Hoang woont samen met haar man en kinderen in Californië.

Daten is al moeilijk genoeg, laat staan als je Asperge hebt. Stella, dertig, is briljant in wiskunde maar sociaal onhandig. Haar moeder vindt het de hoogste tijd dat ze gaat trouwen. Stella heeft geen flauw idee met wie. Ze haat seks, zo gênant. Praktijkervaring opdoen dan maar met een professional. De charmante escort Michael is bereid Stelle de fijne kneepjes bij te brengen, van voorspel tot meer dan de missionarispositie.

In de Boekenkast mocht namens The House of Books vijf leesclubleden uitkiezen die het fysieke boek in Juli ontvangen in ruil voor een recensie. Het boek zal rond half Juli 2018 op de markt verschijnen, rond die tijd zullen we ook met de leesclub starten. De leesclubleden die met het boek aan de slag zullen gaan zijn: Inge Brunnekreef-Harbers, Jolanda Kalkman-de Klerk Wolters, Anita de Groot, Jolanda Dijkstra-klinkenberg en Wilma Hartman.

Vergeet niet de bijhorende Leesclub Facebookpagina te volgen.

De ## van deze ronde: #TheHouseofBooks #leesclubidbk #Zoenmetotikzwicht
@Indeboekenkast
@TheHouseofBooks

 

Advertenties

»

 1. Wat leuk om met dit boek mee te mogen doen. Mijn naam is Wilma, ik woon in ’t Gooi met mijn man, een jonge pub en twee oudere poezendames. Naast lezen vind ik het heerlijk creatief bezig te zijn of lekker te wandelen met mijn pub.
  Mijn oudste heeft ooit diagnose gekregen PDD NOS maar is daar over heen gegroeid. Ik heb daarom wel veel gelezen en meegemaakt over autisme verwante stoornissen en ik vind het fascinerend hoe dat werkt. Ben daarom ook wel benieuwd naar dit boek.

  Like

 2. Is het al Juli?
  Wat leuk dat ik mee mag gaan lezen met dit boek. Ik denk dat hij erg bijzonder gaat worden. Ik kijk er erg naar uit.

  Like

 3. Graag maak ik kans om deel te nemen . Geen vakantie voor ons dit jaar maar vakantie in eigen tuin. Zo wordt het extra genieten van een zwoele hete zomer

  Like

 4. Graag meld ik mij aan voor deze leesclub. Ik ben erg benieuwd hoe het boek is uitgewerkt. Ik heb het Rosie project gelezen en die vond ik erg goed. Ook hier was de hoofdpersoon autistisch, en had hij moeite een partner te vinden. Hierin werd er niet verder op de erotische kant ingegaan. Ik ben erg benieuwd hoe de schrijfster dit heeft weten uit te werken in haar boek.Want ik denk dat dit best moeilijk is.

  Like

 5. Het boek spreekt mij ook wel aan, waar het bij andere boeken meer romantisch is denk ik dat ik de humor wel weet te waarderen(tenminste van de flaptekst)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s