Prijs van vertrouwenLeesclubboek Prijs van vertrouwen

De mooie verschijning van Gia de Leeuw wordt door velen graag gezien, behalve door haarzelf. In een wereld van concerten en evenementen, waar zelfvertrouwen juist heel belangrijk is houdt ze zich staande.
Hoewel geliefd door iedereen om haar heen, zien maar weinig personen de echte Gia. Beschadigd door haar ervaringen begeeft ze zich niet meer op het liefdespad tot een spontane ontmoeting in België ervoor zorgt dat dit alles verandert en haar leven op zijn kop zet.
Wie weet het hart van Gia te stelen en wint de prijs van vertrouwen?

 

 

 

Vier leesclubleden gaan aan de slag met een digitaal leesexemplaar van bovenstaande roman.
Fany van Hemelen, Inge Otter-helder, Lore van Dun en Jolanda Dijkstra-klinkenberg.
Binnenkort zullen ze zich hier aan je voorstellen en hun mening over het boek met je delen.

Natuurlijk ben je welkom om mee te lezen met een eigen exemplaar, je mening kun je hieronder plaatsen. Voel je welkom.

 • Sluit je aan bij de leesclub via Facebook

 

Advertenties

»

 1. Dames, heel erg bedankt voor jullie recensies. Ik waardeer de tijd en energie die jullie erin hebben gestoken. Prijs van vertrouwen is mijn debuutroman en dan 3 tot 4 sterren ontvangen dat is fantastisch. Druk bezig met ideeën zal ik jullie kritische puntjes ook zeker meenemen.
  Nogmaals hartelijk bedankt.
  Veel liefs en nog veel meer leesplezier.
  T.M. Zaan

  Like

 2. Prijs van Vertrouwen. T.M.Zaan e-book

  Dit boek gaat over Gia De Leeuw,organisator en manusje van alles in de entertainmentsector.
  Deze bloedmooie dame is gegeerd en graag gezien maar zelf ziet zij dit anders..Ze wordt ook niet zomaar echt verliefd tot ze op een dag betoverd wordt.Drie mannen zetten heel haar wereld op zijn kop en ze wordt gedwongen om het verleden achter zich te laten. Kiest ze voor de liefde en geeft ze haar vertrouwen of blijft ze alleen achter?

  Het verhaal leest als een trein en zorgt voor ontspannen momenten.De karakters zijn goed neergezet en de seksscènes stomend. Verwacht geen hoogstaande literatuur maar om lekker te relaxen met een niet te complex verhaal zit je goed bij dit boek.Omschrijf het als een erotisch verhaal of een chicklit,het is maar hoe je als lezer het ziet…feit is dat het een aangenaam,vlot geschreven verhaal is..

  Of we meer over Gia gaan horen?De tijd zal het uitwijzen maar een vervolg van haar avonturen kan zeker interessant zijn. Fijn debuut in het genre.

  Bedankt T.M.Zaan en Leesclub in de Boekenkast dat ik het e-book mocht ontdekken.

  Like

 3. Prijs van vertrouwen is eindelijk een roman die niet de ‘verplichte’ reeks gebeurtenissen volgt. Dit is zeker een groot pluspunt! Tegenwoordig volgen alle romans het typische stramien waardoor deze heel voorspelbaar zijn. T.M. Zaan heeft dit weten te doorbreken. Het boek zit vol verassingen en onverwachte gebeurtenissen. Hierdoor blijf je geboeid en verlies je je aandacht niet bij het lezen.

  Elk personage heeft zijn eigen karaktertrek en biedt op zijn eigen manier een meerwaarde aan het verhaal. De personages zijn goed uitgewerkt en zijn mooi beschreven zonder te diepzinnig te zijn. Toch is het verhaal ook heel luchtig. De personages maken het verhaal niet te ingewikkeld zodat het verhaal zonder veel moeilijke situaties doorgelezen kan worden.

  Prijs van vertrouwen is het ideale boek om in de zomer aan het strand te lezen, maar natuurlijk ook een heerlijk boek voor onder een dekentje in de winter. Voor mij was het boek dan ook zeker vier sterren waard.

  Like

 4. Het boek is uit en hierbij mijn recensie :

  Best wel ok.

  Een bloedmooie jonge vrouw , Gia de leeuw met een verleden waar ze niet graag aan terug denkt.
  Toch achtervolgt haar verleden haar nu eenmaal wel en door een toevallige ontmoeting met een hele mooie man veranderd haar leven totaal en zal ze de confrontatie aan moeten gaan. Emoties volgen elkaar op en de dagelijkse worstelingen met haar gevoelens ook.

  Mijn verwachtingen vooraf waren gebaseerd op de flaptekst en de voorkant van het boek. Ik had me zo voorgesteld dat het een spannende zomer roman met humor en een vleugje romantiek.zou zijn.
  Mijn verwachtingen zijn niet helemaal uitgekomen.
  Het boek is zomers..ja en spannend maar niet op de manier die ik verwacht had. Dat vleugje romantiek was af en toe regelrechte porno en eerlijk gezegd word je daardoor wel verrast in dit boek.

  Het heeft daardoor iets weg van een doktersromannetje en het verhaal ontwikkelt zich ook zonder al te veel diepgang. De hoofdstukken zijn vrij simpel opgezet en dat leest snel en makkelijk weg.

  Dat het boek vrij eenvoudig voor wat betreft opzet is wil echter niet zeggen dat het geen prettig leesvoer is. In het begin had ik wel het gevoel van : dit boek is helemaal niet mijn genre achteraf maar uiteindelijk kom je dan toch in het verhaal en betrap ik mezelf erop dat ik graag zwijmelend verder wil lezen.

  Naarmate het boek vordert stoort het seksistische gedeelte mij wel enigszins, er gaat geen bladzijde voorbij of het bed word gedeeld. Dat mag wel wat minder van mij. Er is meer te vertellen dan goede sex en na 5 beschreven scenes weet je dat wel. Ook gefrunnik op de werkvloer en in het bijzijn van anderen vind ik niet heel geloofwaardig. Naar mijn mening kan dat echt niet en Gia zou dan ook niet mijn collega moeten zijn.

  Al met al is het best een aardig lekker leesboek voor op een strandstoel of ligbank lekker in het zonnetje maar verwacht geen hoogstaande literatuur. Ik vraag me af of het de bedoeling van de schrijver is geweest om bijvoorbeeld een bepaalde trilogie te benaderen zoals wel meer schrijvers de laatste tijd pogen.

  Als dat zo is dan moet ik zeggen..op zijn tijd is het inderdaad heerlijk leesvoer in dat genre maar voor de rest is die missie niet helemaal geslaagd.

  Like

 5. Prijs van vertrouwen – T.M. Zaan
  • Ebook
  • 380 pagina’s
  • Leverbaar vanaf december 2015

  Achterflap:
  De mooie verschijning van Gia de Leeuw wordt door velen graag gezien, behalve door haarzelf. In een wereld van concerten en evenementen, waar zelfvertrouwen juist heel belangrijk is houdt ze zich staande.
  Hoewel geliefd door iedereen om haar heen, zien maar weinig personen de echte Gia.
  Beschadigd door haar ervaringen begeeft ze zich niet meer op het liefdes pad tot een spontane ontmoeting in België er voor zorgt dat dit alles verandert en haar leven op zijn kop zet. Wie weet het hart van Gia te stelen en wint de prijs van vertrouwen?

  Samenvatting:
  Gia de Leeuw is werkzaam bij evenementenbureau. Ze is een ontzettend knappe vrouw, die niet doorheeft hoe knap ze is en welk effect ze heeft op de mannen die ze ontmoet. Volgens haar is ze niet de moeite waard en dat beeld wordt voor haar bevestigd, omdat alle mannen alleen maar oog lijken te hebben voor haar beste vriendin May. Als Gia door haar baas naar Antwerpen wordt gestuurd om de samenwerking met het concertgebouw in Antwerpen in goede banen te leiden, ontmoet Gia drie mannen waar ze zich tot aangetrokken voelt. Joe en Jason, twee Amerikaanse broers van een rockband en Sergio, de Belgische motoragent. Zal een van deze mannen eindelijk tot Gia door kunnen dringen, en zal Gia in staat zijn om het verleden een plaats te geven, zodat het haar zal lukken om weer vertrouwen te krijgen in mannen? Haar vertrouwen is namelijk flink toegetakeld door haar ex-vriend en voor geen prijs wil Gia de pijn van verraad weer ervaren.

  Conclusie:
  Prijs van vertrouwen is het debuut van schrijfster T.M. Zaan. Het boek is heel anders dan andere romantische boeken. Niet het standaard verhaallijn, verliefd, samen, misverstand, uit elkaar en uiteindelijk weer bij elkaar. De schrijfster heeft haar eigen verhaal lijn waardoor het boek niet standaard is en niet erg voorspelbaar, waardoor het leuk is om het te lezen.
  Het leest vrij makkelijk doordat het eenvoudig is geschreven. De personages en het verhaal zijn leuk en verrassend. Het heeft leuke onderdelen zoals muziek, de popwereld en bekend zijn.
  Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik persoonlijk het verhaal wat te langdradig vond en iets te eenvoudig. Ook vond ik de personages erg emotioneel, de tranen liepen wat te vaak en te makkelijk over hun gezichten. Ik vond Gia af en toe een vrij irritant en een onnozel persoon, en het verhaal verviel zo af en toe in herhalingen. Maar ondanks deze minpunten bleef ik wel getriggerd, en kon ik moeilijk stoppen met lezen. Een ideaal boek om te lezen op het strand, wat de cover al doet lijken! Heerlijk romantisch, knappe en sexy kerels, die tot de verbeelding spreken. En vriendin May is grappig en zorgt voor de humoristische deel.
  Al met al een uitstekend geslaagd debuut.

  Hartelijk dank aan Leesclub in de boekenkast en T.M. Zaan voor het beschikbaar stellen van het recensieboek ‘Prijs van vertrouwen’ van T.M. Zaan.

  Met vriendelijke leesgroet, Jolanda Dijkstra – Klinkenberg

  Like

 6. Geselecteerd 😀 Bedankt alvast voor deze kans! Ik ben Lore, een fervent lezer en sinds een half jaar heb ik ook mijn eigen blog. Ik studeer nog en heb dus veel vrije tijd om te lezen, zeker nu ik vakantie heb. Ik lees heel graag romans en young adult. Als ze een Belgische/Nederlandse schrijfster hebben, hebben ze nog een extra pasje voor. Ik ben dus zeer benieuwd naar dit boek.

  Like

 7. jaaa ik mag ook meedoen!

  Ik ben inge moeder van 2 dochters en ik woon in zeeland. Mijn hobby’s zijn ( open water) zwemmen en hardlopen en lezen. Wat ik verwacht van het boek.. Puur gebaseerd op de voorkant en inleiding, een heerlijke zomerse page turner met romantiek een beetje spanning en een vleugje humor. Ik ben zeer benieuwd.

  Like

 8. En ik mag ook meedoen. Super leuk. Ik ben 52 jaar en getrouwd en drie volwassen kinderen en werk als wijkverpleegkundige.Ik lees werkelijk alles wat los en vast zit en momenteel veel nieuwe schrijfsters. Probeer ook veel mee te doen met recenseren, vind dat hartstikke leuk. Je leest toch anders en mooi om je passie te delen met anderen. Ben heel benieuwd naar dit boek, vind de cover al zo veelzeggend. Maakt je nieuwsgierig.

  Like

 9. Jopie,ik zit er bij,dank je wel Sandra en Tessy ik ben echt benieuwd naar jouw boek. Een echte bookaholic die ontzettend graag nieuwe pareltjes ontdekt en eigenlijk een alleslezer is…dat ben ik.. elk boek wat een goed verhaal heeft verslind ik en ik wil heel graag ontdekken wie de echte Gia is.. Mijn passie delen doe ik overal en met volle overtuiging…Veel leesplezier iedereen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.