De vrouw van de rechter is een ontroerend verhaal over drie vrouwen en de liefdes die hun levens voorgoed veranderen; een perfecte mix van heden en verleden, spanning en romantiek. Wanneer een vrouw in de jaren vijftig in Ierland buitenechtelijk zwanger raakte, loste de familie dit schandaal op door haar naar een gesticht te sturen. Mannen, die aan het hoofd van de samenleving stonden, stuurden soms zelfs hun eigen vrouw naar het gesticht. Deze vrouwen zaten dan levenslang opgesloten zonder dat ook maar iemand twijfelde aan hun ‘gekte’.


De vrouw van de rechter stond twee maanden in de top tien van Ierland en is genomineerd als Roman van het Jaar door de Romantic Novel Association. Inmiddels zijn de rechten aan nog vijf andere landen verkocht.

De vrouw van de rechter verschijnt op 19 september 2017.
Bestellen – €17.50

 

 A.W. Bruna schenkt vijf leesclubleden  het E-book  in ruil voor een recensie.
De leesclubleden zijn:
Jolanda Kalkman
Hannie van Grol
Dayenne Wamsteeker
Anita de Groot
Jolanda Dijkstra

De recensies zullen binnenkort hieronder te lezen zijn.
Lid worden van de leesclub? Ga naar de speciale Facebookpagina.

De ## van deze ronde:
#A.W.Bruna #leesclubidbk #vrouwrechter
Duur: 19 september t/m 07 oktober.

 

 

Advertenties

»

  1. Mijn naam is Anita de Groot, ook ik ben uitgekozen om mee te lezen. Ik lees graag thrillers en feelgood en af en toe maak ik een uitstapje en in dit geval naar een historische roman. Mijn onderbuikgevoel is bij dit boek aanwezig en meestal zijn dat wel de mooiere boeken. Ik hoop dan ook dat mijn onderbuikgevoel uitkomt en wil iedereen met dit boek veel lees plezier wensen.

  2. Ik ben jolanda Dijkstra – klinkenberg en mag ook meelezen. Erg blij dat het een ebook is want ik lees toch het liefst op mijn ereader. Ben gek op historische romans dus dit boek past prima bij mij. Toevallig ga ik ook 1 oktober een week op vakantie naar mallorca met een vriendin puur om te luieren, lezen en relaxen. Perfecte timing voor dit boek.

  3. Wat leuk dat ik mee mag doen! Ik lees heel graag boeken, elke dag maak ik er tijd voor. Het liefst op mijn reader, zodat ik het lettertype en grootte zelf kan aanpassen en ook snachts kan weg dromen bij een boek zonder dat mijn man last heeft van een lampje. Maar door mijn hele huis vind je ook nog papieren boeken hoor! Gewoon, omdat ik ze vaak niet kan laten liggen.

  4. Leuk dat ik mag deelnemen aan de leesclub! Ik kijk erg uit naar 19 september. Mijn naam is Dayenne Wamsteeker, ik ben 30 jaar en gek op lezen. Het liefst lees ik (historische) romans, feelgood en thrillers, zowel gewone boeken als e-books. Naast lezen houd ik erg van koken en bakken. Elk weekend probeer ik weer een nieuwe cake/taart of koekjes uit de oven te toveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s