Een paar keer per jaar zullen we hier een exclusieve selectie van de door ons gekozen boeken lezen, bespreken en recenseren. Dit alles samen met de leden van onze online leesclub. Als (gratis) lid bepaal je zelf met welke boekbespreking je mee wilt doen en maak je kans op leesexemplaren die je na afloop mag houden. Heb je van ons een leesexemplaar ontvangen dan verwachten we een actieve deelname van jou kant. Ontving je geen leesexemplaar dan ben je alsnog vrij om mee te doen aan iedere bespreking.

Meedoen? Volg ons dan via de bijhorende Facebookpagina. Hier plaatsen we regelmatig nieuwe oproepen voor boeken waar jij je voor kunt aanmelden. Na het verzamelen van alle aanmeldingen kiest In de Boekenkast de deelnemers.

Momenteel zoeken we leesclubleden die het Young Adult boek  Wiard en de Friese veldtocht en/of de erotische roman Zoen met tot ik zwicht willen lezen. Klik op de betreffende afbeelding voor meer informatie.

De Leesclub-boeken van 2018:

De Leesclub-boeken van 2017:

      

De Leesclub-boeken van 2016:

De 9 dagen van Rabbit Hayes  Nederland ontwricht  Als het lot lacht   Grote kleine leugens  Morgenland  Kop uit het zand  Ramkoersblues  Prijs van vertrouwen  Mischling  Kleine helden 

Auteurs & uitgeverijen zijn bij ons zeer welkom om via deze weg hun boek te promoten.
We vragen in dat geval om 5-10 boeken beschikbaar te stellen.

Voor vragen en suggesties: indeboekenkast@kpnmail.nl

 

Advertenties