Igor

Een boek wat erg leuk aansluit op het thema Sport & Spel van de Kinderboekenweek van dit jaar is het leuke prentenboek Igor Stippelkampioen.

De Stippelspelen is de allerbelangrijkste sportwedstrijd van de wereld voor gestippelde atleten. Igor heeft flink getraind. Eindelijk gaat ook hij naar de Stippelspelen. Maar in welke sport zou zo’n piepkleine, vederlichte atleet uitblinken? Het antwoord op deze vraag vind je in dit spannende (en geestige) verslag van de Stippelspelen.

De stippelspelen zijn er om de vier maanden, maar voor Igor is het de allereerste keer dat hij meedoet, helaas is hij voor een hoop sporten nog net iets te klein. Gelukkig vind hij iets wat prima bij zijn lengte en gewicht past. Zou hij nu kans maken op een medaille?

Het prentenboek Igor Stippelkampioen staat bomvol leuke teksten, een liedje en grappige afbeeldingen van lieve heersbeestjes. Een ontdekkingstocht langs verschillende sporten. De afbeeldingen zijn heel origineel; gestempeld en allemaal in rood, zwart en wit. Het boekje is daarnaast prima geschikt voor kleine kinderhanden, gemaakt van stevig, glad papier. Een aanrader om samen te lezen met sportieve kinderen in de leeftijd van 3 tot 5 jaar.

 

Extra leuk: Op de website van Clavis vind je o.a. een leuke kleurplaat en het speciale stippellied!

IgorAuteur: Guido van Genechten
Illustrator: Guido van Genechten
ISBN 9789044819687
Uitvoering: hardcover
3+ / NUR Prentenboeken (< 6 jaar)
Formaat: 229 x 217 x 12 mm
Uitgever: Clavis
Prijs: €12,95
Bestellen? Klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s