Rachel GibsonRachel Gibson is een Amerikaanse bestseller auteur van snelle eigentijdse romans. Ze schrijft ook voor New York Times en USA Today. Vier van haar romans werden in Amerika genoemd in de Top tien favoriete romantische boeken van het Jaar. Twee van haar romans werden bekroond met de RITA, Romance Writers of hoogste eer Amerika’s van topkwaliteit. Daarnaast wonnen haar Boeken nog vele ander prijzen waaronder The Golden Heart Award.
Wanneer ze niet schrijft, is Rachel vaak te vinden op Payette Lake waar ze graag gaat varen met haar partner of gaat ze in winkels op jacht naar nieuwe schoenen.

(Bron: Rachel Gibson website)

Kijk Jane Scoort!Kijk Jane scoort

Jane leeft een spannend single leven in de grote stad. Overdag is ze journaliste en is haar voornaamste taak het verslaan van het nieuws rondom het Chinooks ijshockeyteam, waarbij haar speciale aandacht uitgaat naar sexy goalie Luc Martineau. ’s Nachts schrijft ze prikkelende en spannende verhalen voor Honey Pie, het tijdschrift waar iedere man over praat…

Luc heeft een hekel aan alles wat met journalistiek, en journalisten in het bijzonder, te maken heeft. Hij wil met rust gelaten worden zodat hij het beste uit zijn ijshockeycarrière kan halen. Totdat hij opgescheept komt te zitten met Jane, een nieuwsgierige en bijdehante journaliste die in zijn verleden graaft en in de weg loopt, maar toch ook wel behoorlijk wat pluspunten heeft…

Kijk! Jane scoort! gaat over Jane, een schrijfster van de spannende verhalen van Honey Pie, waar alle mannen helemaal weg van zijn. Wanneer haar collega ziek is en geopereerd moet worden gaat Jane in zijn plaats meereizen met het Chinooks ijshockeyteam als sportverslaggeefster. In dit mannenwereldje is het best lastig voor haar om geaccepteerd te worden. Haar aandacht gaat vooral naar de aantrekkelijke Luc Martineau, de keeper van het Chinooks ijshockeyteam. Luc heeft echter een hekel aan alles wat journalistiek te maken heeft en valt op heel andere type vrouwen dan Jane, maar door de vele reizen die Jane samen met het team maakt lijken zij en Luc toch meer en meer naar elkaar toe te groeien. hij wil alleen niets loslaten over zijn verleden.
Kijk! Jane scoort! Is een chicklit wat fijn leest en tot het einde leuk blijft. Het is een aanrader voor jonge meiden. Omdat de hoofdpersonages ook wat ouder zijn zal dit boek ook een hoop volwassen vrouwen aanspreken. Op sommige momenten is het verhaal voorspelbaar, bijvoorbeeld hoe de personages op elkaar zullen gaan reageren. Het is een goed in elkaar gezet verhaal en het is leuk dat de hoofdpersonage, Luc, niet alleen maar één kant van zichzelf laat zien, maar ook de onzekere en zorgzame kant.

Het is een romantische, maar ook grappig boek wat je wel gelezen moet hebben.

Auteur: Rachel Gibson
ISBN 9789045200903
Uitgever: Karakter Uitgevers
Prijs: €14,95 Nu slechts €7,50
Recensie: Chantal Hutchison
Datum recensie: 04-04-2013
Bestellen? Klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.