Hals over kopAlleenstaande moeder Natalie Cooper denkt dat ze de jackpot heeft gewonnen als ex-Navy SEAL Blake Junger zijn intrek neemt in de leegstaande villa in haar straat. Maar Blake worstelt nog met de nachtmerries van zijn militaire verleden en is pas net ontslagen uit de ontwenningskliniek voor zijn alcoholverslaving. Een nieuwe relatie is verreweg het laatste punt op zijn to-dolijstje…
Wanneer Blake zich realiseert dat hij verliefd is op Natalie, neemt hij een gevaarlijke privéklus aan, waarvoor hij minimaal een half jaar naar het buitenland moet. Natalie is kapot, woedend en niet bereid om Blake te vergeven als hij terugkeert, nadat hij zich realiseerde dat hij niet zonder haar kan leven. Haar terugwinnen zal niet makkelijk zijn, maar Blake houdt wel van een uitdaging….
Meer lezen over Rachel Gibson: klik hier

 

In Hals over kop maak je kennis met Natalie Cooper en haar vijfjarige dochtertje. Haar ex man heeft haar verlaten toen ze in verwachting was van zijn kind. Hij ging er vandoor met een jongere vrouw, stal veel geld en belandde daardoor in de gevangenis. Natalie liet zichzelf niet in de steek en startte haar eigen fotozaak en met succes! Wanneer ze alles onder controle lijkt te hebben ontmoet Natalie haar nieuwe buurman. Als lezer kun je wel raden waar dit allemaal toe gaat leiden. Echter moet zowel Natalie als haar aantrekkelijke buurman Blake eerst nog leren om hun persoonlijke verleden los te laten. Terwijl Blake tegen zijn alcoholverslaving vecht en Natalie haar relatie met haar ex nog moet verwerken leren ze elkaar steeds beter kennen. Blake roept wel dat hij geen relatie wil, maar is dat zo?

Hals over kop is een heerlijke “Feel Good” roman die zich in een adem uit laat lezen. Rachel Gibson vermengd erotiek, drama, romantiek, een beetje humor en herkenbare problemen tot een fijne roman. Een roman met net even wat meer diepgang (en personages met inhoud) dan bij de doorsnee pocketroman, maar luchtig genoeg om tijdens het lezen even je verstand op 0 te kunnen zetten. Even lekker wegzwijmelen dus!

Auteur: Rachel Gibson
Vertaling: Frances van Gool
Originele titel: What I love about you
Uitgever: Karakter Uitgevers
ISBN: 9789045204482
Categorie: Chicklit & Romantiek
Pagina’s: 256
Formaat: 24x216x140 mm
Uitvoering: paperback
Prijs: €14,95
Gewicht: 402,00 gram
Verschijningsdatum: december 2014
Verkrijgbaar o.a. bij: Bol.com en Uitgever
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 04-02-2015
Meer boeken van Rachel Gibson:
Verkeerd verbonden 1884 1827
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.