een wilde gokEen wilde gok
Als de vader van Harlow Manning, die speelt in een rockband, op tour gaat stuurt hij haar naar Rosemary Beach in Florida om bij haar halfzus Nan te wonen. Klein probleem: Nan veracht haar. Harlow moet zich dus gedeisd houden als ze de negen maanden dat de tour duurt wil overleven. Dat lijkt op zich geen probleem, totdat de woest aantrekkelijke Grant Carter Nans kamer uit komt lopen, in zijn boxershort. Grant heeft een fout begaan door met een meisje te gaan met een kort lontje. Hij wist dat ze die reputatie had, maar toch kon hij de verleiding niet weerstaan. Zodra hij Harlow ontmoet, heeft hij spijt als haren op zijn hoofd. Van deze meid gaat zijn hart sneller kloppen. Harlow wil echter niks te maken hebben met een jongen die voor haar halfzus is gevallen – ook al is het niet serieus. Grant wil Harlow laten zien dat hij niet is zoals ze denkt dat hij is, maar durft hij het risico te lopen zijn kans helemaal te verspelen. Waagt hij de gok…?

 

 

 

Recensie: Grant Cartner is een aantrekkelijke jongeman met een gouden hart, al zal hij dit laatste zelf niet snel toegeven. Grant heeft zichzelf voorgenomen geen serieuze relatie te beginnen. Hij heeft o.a. Nan wanneer hij behoefte heeft aan seks en verder geniet hij volop van zijn leven als vrijgezel. Totdat hij Nan’s halfzus Harlow beter leert kennen, zij zet hem aan het denken. De twee voelen zich hevig tot elkaar aangetrokken en ook al walgt Harlow van het idee dat Grant seks heeft gehad met haar halfzus Nan toch kan ze Grant maar moeilijk weerstaan.

Een wilde gok is het eerste deel van een tweeluik, Laatste kans is de titel van het tweede deel. Het boek leest vlot, als een lichte roman en zal de fans van Abbi Glines zeker aanspreken. Abbi weet haar altijd aantrekkelijke personages ook in dit boek weer op een aangename manier tot leven te wekken en bezorgt de lezer daarnaast een vermakelijk verhaal. Goed hier en daar zijn de wendingen iets wat voorspelbaar, maar daar zullen de vele lezers die van dit genre houden vermoedelijk niet over vallen. Heerlijk gemakkelijk leesvoer om een saaie dag mee te vullen met aangename erotische scenes zoals je van deze auteur mag verwachten. Een Chicklit om bij weg te dromen.

 

Titel: Een wilde gok
Oorspronkelijke titel: Take a chance
Auteur: Abbi Glines
Uitgever: Karakter uitgevers
ISBN13: 9789045208343
Categorie: Chicklit, romantiek
Pagina’s: 280
Uitvoering: paperback
Verschijningsdatum: 23-11- 2015
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 16-02-2016
Prijs:€12,95
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.