DroomkofferBoaz is op zoek naar zichzelf: hoe kun je je als dansliefhebber staande houden als alle jongens voetballen in de woonplaats waar je opgroeit? Zijn talenten als danser worden opgemerkt. Maar is hij als danser wel goed genoeg? Daarbij komt nog dat Boaz oudere broer Levi bezig is met foute dingen en hem medeplichtig maakt. Alles komt in een stroomversnelling als Boaz deelneemt aan het tv-programma ‘Star Moves’ . . .

Kinderboekenschrijfster Charlotte Doornhein en de bekende choreograaf en danser Shaker hebben samen ‘Droomkoffer’ geschreven. Het resultaat is een verhaal vol humor, emotie, dromen en spanning. Een boek dat iedere dansliefhebber op de wereld zal raken. Voor kinderen vanaf 8 jaar.
€14,95 – Bestellen

Droomkoffer

Mariella van de Beek

Neem ook een kijkje op de website: www.droomkoffer.nl

 

 

Recensie: Boaz heeft meerdere talenten, zo is hij niet alleen een kei in voetbal, het dansen zit hem ook in het bloed. Laat hij dat laatste nu net even nog leuker vinden dan voetbal. In eerste instantie wordt het hem niet makkelijk gemaakt: een jongen van de voetval pest hem met zijn nieuwe hobby en zijn voetbalblessures belemmeren hem zo nu en dan in zijn dansprestaties. Toch besluit Boaz er volledig voor te gaan. Zijn droom: de wereld als bekende danser overreizen. Op zijn pad komt hij de nodige problemen tegen, zijn broer blijkt een naar geheim te hebben. Gaat het Boaz ondanks alle tegenslagen toch lukken?

Droomkoffer is een leuk verhaal over dat doen wat je leuk vindt, in het geval van Boaz is dit dansen. In het boek passeren verschillende bekende mensen uit de danswereld de revue, waaronder Timor Steffens en B-Brave. Iets wat veel jonge lezers aan zal spreken. Charlotte Doornhein schreef het verhaal samen met Shaker. De fantastische kleurrijke illustraties in het boek zijn van Mariëlla van de Beek en zijn een rijke aanvulling. Droomkoffer leest vlot en zal vermoedelijk erg in de smaak vallen bij zowel jongens als meisjes vanaf acht jaar , waarbij het niet zoveel uitmaakt of ze nu houden van voetbal, dansen of lezen. De boodschap van het boek is voor iedereen: Volg je droom!

Titel: Droomkoffer
Auteur: Charlotte Doornhein & Shaker
Uitgeverij: Levendig uitgever
Illustraties: Mariella van de Beek
ISBN13: 9789491740367
Categorie: kind & jeugd
Leeftijd: 8-18 jr.
Uitvoering: hardcover
Prijs: €14,95
Pagina’s: 64
Trefwoorden: voetbal, dans, drugs, succes, vriendschap, pesten
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 26-01-2016
Direct bestellen? Klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.