WillemWillem is een JONGEN… maar hij is niet zomaar een jongen!
Hij maakt deel uit van een familie die van hem houdt zoals hij is. En van een wereld vol jongens die net als hij zijn! Willem is ALTIJD avontuurlijk, SOMS ondeugend, maar NOOIT ver weg van actie!!! En toch houdt iedereen van deze jongen – omdat hij in elke boom klimt, alle mooie stenen vindt en vele Superhelden is! Eigenlijk is Willem VAAK zo druk met doen wat jongens doen, dat hij vergeet om te eten! Maar of hij nou de insecten telt of de wereld redt, Willem weet dat hij voor 100% geliefd is, vooral bij zijn moeder. Hij gaat blij slapen, uitkijkend naar het morgen waarmaken van zijn dromen.
Willem is een vrolijk en charmant geïllustreerd kinderboek dat de zintuigen stimuleert, de aandacht trekt en grappig om te lezen. Willem is de perfecte manier om kinderen te inspireren om te lezen vanaf jonge leeftijd en spreekt de verbeelding aan met behulp van de humorvolle en interessante illustraties.

 

Willem is een vrolijk prentenboek om met veel plezier uit voor te lezen aan je zoontje, neefje of bijvoorbeeld kleinzoon. Het verhaal gaat over een geliefd aapje dat weliswaar echte apenstreken vertoont, maar nooit of te nimmer bang hoeft te zijn dat zijn ouders daarom minder van hem zouden houden. Dat is misschien ook wel direct de boodschap die het prentenboek uit wil dragen. Wat je ook (fout)doet, hoe je ook bent er zijn mensen die om je geven. De knotsgekke tekeningen in felle kleuren maken het verhaal af. De teksten zijn flink groot neergezet waardoor het voor leergierige kinderen ook leuk is om over de schouder van de voorlezende ouder mee te kijken om zo de letters stap voor stap te leren herkennen.

Titel: Willem  2dehands
Auteur: Claire Harrison
Illustrator: Felicity McElroy
Uitgever: Levendig uitgever
ISBN: 9789491740107
Categorie: Young > Prentenboeken
Leeftijd: 2-5 jaar
Uitvoering: paperback
Prijs: €9,95
Verschijningsdatum: april 2014
Trefwoorden: familie, gezin, liefde
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 31-08 -2015

Enthousiast? Bestel je exemplaar hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.