KiekeboeKiekeboe! Giuliano Ferri – De Vier Windstreken

Kinderen zijn dol op kiekeboe-spelletjes. Aan de dieren uit dit stevige kartonboek zullen ze dan ook ongetwijfeld veel pret beleven. Welke dieren zitten achter de flappen verstopt? Als ze hun poten of vleugels weghalen, zie je het meteen! Een leuk extraatje: op de laatste pagina zit achter de flappen een spiegeltje. Wie verstopt zich daar dus?

€12,95 – Bestellen

 

 

 

Recensie: Kiekeboe is een leuk interactief prentenboek voor de allerkleinste om samen met een groter kind of volwassenen in de bladeren. Er staan geen teksten bij de afbeeldingen waardoor iedereen volledig vrij is om zijn of haar fantasie te gebruiken er een verhaaltje omheen te bedenken. De dieren zijn het resultaat van de creatieve uitspattingen van de Italiaanse illustrator Guilliano Ferri. Hij heeft met zijn talent al menig kinderboek op weten te vrolijken.

Het boekje is gemaakt van stevig karton en is daardoor minder kwetsbaar, bestand tegen kleine kinderhandjes. De bevestigde flapjes (vleugels/pootjes die je kunt openen) staan aan weerszijde op iedere pagina. Deze zijn iets minder stevig het is dan ook raadzaam om dit boek alleen gezamenlijk te bekijken. De dieren die voorbijkomen zijn o.a. een lieve beer, een slimme vos en een grappig varkentje. Op de laatste pagina tref je een spiegeltje aan met daaroverheen twee handen die je kunt openen. Erg leuk om te zien hoe de allerkleinste onder ons hierop reageren.

Titel: Kiekeboe
Auteur: Giuliano Ferri
Uitgeverij:De Vier Windstreken
Illustraties: Giulliano Ferri
ISBN13: 9789051163919
Categorie: Prentenboeken/Baby
Uitvoering: hardcover
Prijs: €12,95
Pagina’s: 16
Trefwoorden: dieren, Kiekeboe
verschijningsdatum: maart 2015
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 28-01-2016
!!!Doe ook mee met de bijhorende prijsvraag!!!

Advertenties