Over het boek Stille Wateren: Buiten het seizoen is het rustig op Sandhamn, het idyllisch vakantie-eilandje vlak voor de kust van Stockholm. Eigenlijk wonen er maar zo’n 120 mensen, maar als de midzomernacht dichterbij komt, loopt het vol met duizenden vakantiegangers en zeilers, die maar één ding willen: in alle rust genieten van de zon en de zee.

Maar op een hete ochtend in juli spoelt het lijk van een man aan, verwikkeld in een vissersnet. Een week later wordt er op het eiland een vermoorde vrouw gevonden. Aanwijzingen zijn er bijna niet. De spanning bij de bevolking wordt opgevoerd. Is er een verband tussen de twee slachtoffers? Zal er nog een moord gepleegd worden? Welke geheimen liggen er verborgen op dit kleine eiland?
Bestellen

 

 

Over de serie The Sandhamn Murders: Een moordenaar heeft genadeloos toegeslagen op het idyllische eiland Sandhamn. Politie-inspecteur Thomas Andreasson (Cedergren) moet de zaak tot een goed einde brengen. Hij krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek van de knappe juriste Nora. Hun samenwerking levert veel resultaat op, meer dan Thomas had kunnen vermoeden. De romans van Viveca Sten komen tot leven in The Sandhamn Murders, een mix van Scandinavische crime en de wondermooie landschappen van een archipel nabij Stockholm.

De romans van Viveca Sten komen tot leven in de twee seizoenen van The Sandhamn Murders, een mix van Scandinavische crime en de wondermooie landschappen van een archipel nabij Stockholm.Met Jakob Cedergren (Those Who Kill, Submarino) als politie-inspecteur Thomas Andreasson.
Bestellen

Advertenties