Teach me loveTeach Me Love is de nieuwste romantische komedie van regisseur Tom Vaughan
( Extraordinary Measures, What Happens in Vegas ).
De film heeft een topcast met in de hoofdrollen Pierce Brosnan, Salma Hayek en Jessica Alba.

Pierce Brosnan, vooral bekend van zijn rol als geheim agent James Bond, heeft de laatste paar jaren de smaak van romantische komedies te pakken met rollen in Mamma Mia! , The Love Punch en A Long Way Down .

In Teach Me Love speelt Brosnan een Britse professor aan de universiteit van Cambridge die de liefde van zijn leven ontmoet. Hij wordt gedwongen zijn losbandige leven in te leveren, maar dan blijkt dat de stiefzus van zijn ware liefde zwanger is van hem. Salma Hayek ( Grown – ups, Frida ) en Jessica Alba ( Honey, Sin City ) schitteren naast Brosnan in de twee vrouwelijke hoofdrollen.

Als Richard (Pierce Brosnan), professor aan de universiteit van Cambridge, op het punt staat zijn schoonfamilie te ontmoeten, loopt hij Olivia (Salma Hayek) tegen het lijf. Richard en Olivia hebben een enorme klik, maar er is één probleem: de liefde van zijn leven is de halfzus van zijn vriendin, en tevens voormalig studente, Kate (Jessica Alba). Als Kate zwanger blijkt te zijn geeft Richard zijn leven in Engeland op, om samen mat zijn gezin in Los Angeles te wonen. Maar wat gebeurt er als Kate de relatie niet meer ziet zitten?

Trailer

 

 

In Teach me love leeft de Britse professor Richard (Pierce Brosnan) er flink oplos. Mede dankzij de unieke opvoeding van zijn vader kijkt hij niet zo nou wat relaties betreft en duikt hij geregeld met één van zijn studenten in bed. Eén van zijn studenten lijkt echter een blijvertje, de mooie aantrekkelijke Kate. Met haar start hij een serieuze relatie, althans dat probeert hij. Alles wordt problematisch als hij de liefde van zijn leven onverwachts tegen het lijf loopt en Kate net op dat moment aankondigt zwanger te zijn. Tot overmaat van ramp blijken de twee dames ook nog halfzussen te zijn. Richard wil een goede vader zijn en blijft bij Kate, maar dan ontmoet Kate haar ware liefde…..

Met Teach me love heb je een goede hilarische feelgood-film in handen. In Teach me love zijn de rollen verdeeld onder een topcast. Schitterde Pierce Brosnan naast zijn rol als 007 eerder al in andere romantische komedies zoals in de succesvolle film Mama Mia. Ook in Teach me love zet hij zijn rol – als losbandige vrijgezel – geloofwaardig neer. Ook Jessica Alba en Salma Hayek spelen de sterren van de hemel. Een komische film met ook wat serieuze kanten. Zoals bijvoorbeeld de emotionele gesprekken tussen Richard en zijn vader. Een heerlijke romantische film om meerdere malen van te genieten.

Titel: Teach me love
Uitgever: Splendid
Regisseur: Tom Vaughan
Acteurs: Salma Hayek,Ben McKenzie,Malcolm McDowell,
Pierce Brosnan,Duncan Joiner,Jessica Alba
Uitvoering: DVD
Speelduur: 93 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Verkrijgbaar vanaf: 29- 10- 2015
Prijs: Dvd € 15,99
Genre: Romantische komedie
EAN: 4013549055864
Kijkwijzer: 12, Drugs- en/of alcoholgebruik
Review: Sandra Hutchison
Review datum:05-11-2015

Bestellen? Klik hier

Advertenties