The Age of Adeline

Romantisch drama met Michiel Huisman en Blake Lively over een vrouw die na een ongeluk onsterfelijk wordt.

Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren ’30. Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Volg Adaline door decennia waarin ze is veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen. Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen…

Blake Lively (Gossip Girl, Green Lantern) schittert in de rol van Adaline met als tegenspeler Nederlands trots Michiel Huisman (Game of Thrones, Orphan Black, Wild).

 

 

Recensie: Het nostalgische verhaal The Age of Adeline begint in de winter van 1935. De aantrekkelijke Adeline krijgt te maken met een heftig auto-ongeluk, ze overleeft het drama, maar er is iets in haar verandert. Ze ontdekt na enige tijd dat iedereen om haar heen verouderd, maar de tijd op haar geen invloed meer heeft. Haar dochter groeit op tot een oude vrouw en is één van de weinige die het geheim van haar moeder kent. Na de nodige liefdesaffaires heeft Adeline besloten geen relatie meer te beginnen, tot frustratie van haar dochter die haar moeder het liefst gelukkig ziet. Maar het is voor Adeline hartverscheurend om telkens weer de man in kwestie te moeten verlaten voordat hij er achter komt dat ze een groot geheim met zich mee draagt. Totdat ze de charmante Ellis ontmoet. Hij is onder de indruk van de wijsheid en de ouderwetse charme van Adeline en sleept haar liefdevol mee in een heel nieuw hoofdstuk in haar leven.

The Age of Adeline laat de tijd even stil staan, is een indrukwekkend goede film, met mooie sfeerbepalende beelden en een boeiend verhaal dat pakt van begin tot eind. Gecombineerd met prachtige acteurs die overtuigend acteerwerk leveren is deze film zonder twijfel een aanrader met een ontroerende verhaallijn, magie, onverwachte wendingen en meeslepende romantiek.

★★★★★

Trailer
Titel: The Age of AdalineThe Age of Adeline
Uitgever: Dutch Filmworks
Acteurs: Blake Lively, Michiel Huisman & Harrison Ford
Regisseur: Lee Toland Krieger
Uitvoering: Dvd, 1 disk
Speelduur: 110 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Leeftijd advies: 9 jaar
Verkrijgbaar vanaf: 16 – 10- 2015
Prijs: Dvd €12,99 Blu-ray €14,99
Genre: Romantiek/Drama
EAN: 8715664116180
Kijkwijzer: Angst, Grof taalgebruik,
let op bij kinderen tot negen jaar
Review: Sandra Hutchison

 

Direct bestellen? Klik hier

 

Advertenties