Jackie & RyanEen hippe muzikant die de dagen doorbrengt in treinen en op stations doet er alles aan om een succesvolle muzikant te worden. Daarnaast vecht een alleenstaande moeder om de voogdij over haar dochter. Wanneer beiden hun moeilijke omstandigheden trotseren veranderen ze de toekomst voorgoed.

Emmy Award winnaar Katherine Heighl & UK Movie Award nominee Ben Barnes spelen en zingen de sterren van de hemel in dit hartverwarmende romantische drama.

 

 

 

 

Recensie: Jackie (Katherine Heighl: Grey’s Anatomy, Knocked Up, the Ugly Truth) – een voormalige popartiest – zit midden in een scheiding en is samen met haar dochtertje teruggegaan naar haar voormalige woonplaats. Daar trekt de rondzwervende straatmuzikant Ryan (Ben Barnes: Stardust, Sons of Liberty, Seventh Son) met zijn muziek direct haar aandacht. Wanneer Jackie aangereden wordt door een auto schiet Ryan snel te hulp. Tussen de twee ontstaat een intens diepe vriendschap, ze vinden steun bij elkaar en dat is net wat beide nodig blijken te hebben. Jackie stimuleert Ryan om meer uit zijn muzikale talent te halen dan het zingen van bekende liedjes. Ryan geeft Jackie de kracht om voor haar dochter te vechten.

Jackie & Ryan is een ingetogen dramafilm over relaties en muziek. Het verhaal met als onderliggende boodschap het accepteren van het feit dat sommige mensen maar voor een korte tijd in je leven blijven is ontroerend, maar vooral de muziek maakt de film bijzonder. Muziekliefhebbers kunnen dan ook hun hart ophalen bij deze uitvoering. Aangevuld met mooie beelden van een met sneeuw bedekt landschap is Jackie & Ryan ondanks het wat voor de hand liggende verhaal een aangename film en staat dan ook garant voor een ouderwets avondje zwijmelen.
★★★★

Jackie & Ryan

 

 

 

 

 

 

 

 

Trailer
Titel: Jackie & Ryan
Website: Jackie & Ryan Film
Uitgever: Dutch Filmworks
Acteurs: Katherine Heigl, Ben barnes, Clea DuVall,
Sheryl Lee, Emily Alyn Lind
Regisseur: Ami Canaan Mann
Uitvoering: Dvd, 1 disk
Speelduur: 90 minuten
Taal originele versie: Engels
Audio: Dolbi Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Verkrijgbaar vanaf: 28 – 08 – 2015
Genre: Romantiek & Drama
EAN: 8715664116272

Dvd bestellen? klik hier

 

Advertenties