TerminatorVerkrijgbaar op Dvd en Blu-ray

“Arnold is back en beter dan ooit tevoren” (Shawn Edwards, WDAP-TV, FOX) in de film die geprezen wordt als “de beste Terminator sinds T2: Judgment Day” (Mark Hughes, Forbes). In de oorlog van mens tegen machine wordt Kyle Reese (Jai Courtney, The Divergent Series) door verzetsleider John Connor (Jason Clarke, Everest) teruggestuurd naar 1984 om er zijn jonge moeder Sarah Connor (Emilia Clarke, “Game of Thrones”) te beschermen. Dit keer hebben onverwachte gebeurtenissen het verleden echter ingrijpend veranderd en staat de toekomst van de gehele mensheid op het spel. Voor Reese zit er niets anders op dan zijn krachten te bundelen met Sarah en haar “Bewaker” (Arnold Schwarzenegger) om zodoende de wereld te redden en te verhinderen dat de Terminators verder evolueren.
Trailer

 

 

In Terminator Genisys volg je als kijker het verhaal van de jongen Kyle Reese hij groeit op in en angstige, sombere wereld waarin de mens het op moet nemen tegen machines. Wanneer de jonge Kyle in het nauw wordt gedreven door een terminator wordt hij gered door de verzetsleider John Connor. Vanaf die dag volgt hij de leider trouw en groeit hij zelf ook op tot verzetsstrijder. Wanneer er iemand terug moet naar het verleden om daar te voorkomen dat Sarah -de moeder van de verzetsleider -vermoordt wordt voordat haar zoon geboren kan worden biedt Kyle zich vrijwillig aan. Wat hij nog niet weet is dat het verleden door recente gebeurtenissen sterk veranderd is…….

Terminator Genisys heeft alles in zich wat je van een goede actiefilm mag verwachten. Arnold Schwarzenegger is misschien niet de beste acteur, maar hij speelt de rol van Terminator zoals alleen hij dat kan, inclusief de bijna legendarische teksten: I’ll be back en Come with me if you want to live! Hij is de Terminator! Toch zijn het vooral de andere acteurs in de film, waaronder Emilia Clarke en Jai Courtney die ervoor zorgen dat deze film een ware opvolger is van de allereerste twee films: The Terminator uit 1984 en Terminator 2: Judgment Day. De regisseur (Alan Taylor, Thor: The Dark World) heeft flink uitgepakt. De mooie beelden, hier en daar wat humor, special effects en spectaculaire vechtscènes, die soms zelfs wat Matrixachtig aan doen, passen allemaal goed bij de eerder uitgebrachte Terminatorfilms. Niet alles in het verhaal komt even geloofwaardig over, het plot is misschien wat verwarrend, maar dat is bij deze film niet erg. Gewoon genieten van 121 minuten pure entertainment.

 

Titel: Terminator – Genisys Terminator
Uitgever: Universal Pictures
Regisseur: Alan Taylor
Acteurs: Arnold Schwarzenegger,Jai Courtney,
J.K. Simmons,Gregory Alan Williams,Matt Smith
Uitvoering: DVD
Speelduur: 121 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Releasedatum: 11- 11- 2015
Prijs: Dvd €17,99 Blu-ray €22,99
3D Blu-ray €29,99
Genre: Actie, Sciencefiction
EAN: 5053083037277
Kijkwijzer: 12, geweld
Review: Sandra Hutchison

Direct bestellen? Klik hier

Advertenties