Mission ImpossibleMission: Impossible Rogue Nation
Wanneer zijn elite-organisatie door de CIA op non-actief wordt gezet, moet agent Ethan Hunt (Cruise) samen met zijn team (Renner, Pegg, Rhames) een race tegen de klok ondernemen om de opkomst van een nieuwe wereldwijde dreiging te voorkomen: The Syndicate, een gevaarlijk netwerk van afvallige agenten. Om deze verraders te dwarsbomen, moet Ethan zijn krachten bundelen met een ongrijpbare, niet-erkende agente (Ferguson). Tijdens het uitvoeren van zijn onmogelijkste missie ooit, blijft hij echter met één prangende vraag zitten: staat ze aan zijn zijde of niet?
(Bron: Bol.com)

 

 

 

 

In Mission: Impossible Rogue Nation krijgt de onstuitbare Ethan Hunt (Tom Cruise) de onmogelijke taak een internationale terroristische organisatie tegen te houden alvorens hun opdracht: hun ex-werkgever vernietigen zal slagen. Ethans IMF, de Impossible Mission Force is door de CIA opgeheven. Maar hij gaat door, krijgt hierbij de hulp van zijn trouwe vrienden en een mysterieuze agente…

Met Mission: Impossible (5) Rogue Nation zijn de makers er weer in geslaagd een spectaculaire, razendsnelle actiefilm neer te zetten. Een amusant schouwspel die geen moment verveeld, als kijker wordt je meegenomen van de een naar de andere merkwaardige actiescene. Goed hier en daar komen de verbluffende stunts van Ethan Hunt wel erg ongeloofwaardig over, maar dat maakt nu juist de film tot wat hij is: een vermakelijk tijdverdrijf, met een onmogelijke missie en spektakel. De film bruist van de actie, fantastische humor en een uitzonderlijk goede cast en laat zich door deze aangename combinatie met gemak meten met de populaire James Bond films. Mission Impossible blijft nog steeds boeien en vraagt wederom om een vervolg. Tom Cruise op zijn best!

 

Titel: Mission: Impossible Rogue Nation Mission Impossible
Uitgever: Universal Pictures
Regisseur: Christopher McQuarrie
Acteurs: Tom Cruise,Jeremy Renner,
Simon Pegg,Alec Baldwin,Sean Harris
Uitvoering: DVD, Blu-ray
Speelduur: 126 minuten
Taal: Engels
Audio: Dolby Digital 5.1
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Verkrijgbaar vanaf: 16-12-2015
Prijs: Dvd € 17,99 Blu-ray: €21,99
Genre: Actie
EAN: 5053083038779
Kijkwijzer: 12 jaar, geweld
Review: Sandra Hutchison
Datum review: 18-12-2015

Bestellen? Klik hier

Trailer

 

Advertenties