Big GameSpectaculair actie-avontuur over de president van de Verenigde Staten (Samuel L. Jackson) die na een terroristische aanslag strandt in de wildernis.

De president van de Verenigde Staten ontsnapt ternauwernood aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig. Als hij met een vluchtcapsule in de uitstrekte bossen van Scandinavië landt, is de president aangewezen op hulp uit onverwachte hoek. Hij wordt namelijk gevonden door de jonge Oskari (Onni Tommola), die met pijl en boog in zijn eentje het bos ingestuurd is om zich te bewijzen als jager. Terwijl de CIA en het leger een gigantische zoektocht op touw zetten, is het aan de Finse tiener om de machtigste man ter wereld uit de handen van terroristen te houden.

 

 

 

Wanneer de president van Amerika ter nauwe nood weet te ontsnappen uit zijn privévliegtuig land hij met zijn vluchtcapsule in de Scandinavische bossen waar hij ontdekt wordt door de jonge Oskari. De president verlangt van de jongen dat deze hem naar het dichtstbijzijnde bewoonde stukje land brengt, maar er is geen haar op het hoofd van de jongen die er aan denkt om de bossen eerder te verlaten dan gepland. Volgens een oude traditie is het zijn beurt om alleen in het bos te jagen op wild en hij kan niet naar huis eer dat dit hem gelukt is. Helaas blijkt al snel dat zij niet de enige jagers in het bosrijke gebied zijn…..

Big Game is een vermakelijke actiefilm waarin vooral de jonge acteur Onnie Tommola van het scherm afknalt met zijn originele rol als jonge redder in nood. Ook Samuel L. Jackson staat weer zijn mannetje, hoewel dat niet helemaal op gaat voor zijn karakter in deze film. De president is het duidelijk niet gewend om alleen in een bos te bivakkeren en zelfverdediging blijkt ook niet zijn sterkste punt. Een grappig gegeven dat zo nu en dan hilarische beelden oplevert. De jongen Oskari blijkt op zijn beurt ook geen natuurtalent als het om jagen gaat, maar met een beetje wilskracht komt het originele duo een heel eind.

Big Game is een ouderwets goede actiefilm dat garant staat voor een succesvolle filmavond.

Titel: Big GameBig Game
Uitgever: Dutch Filmworks
Acteurs: Samuel L. Jackson, Onni Tommila
& Felicity Huffman
Regisseur: Jalmari Helander
Uitvoering: Dvd, 1 disk
Speelduur: 87 minuten
Taal originele versie: Engels
Audio: Dolbi Digital 5.1
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Verkrijgbaar vanaf: 11 september 2015
Review: Sandra Hutchison
Genre: Actie/Avontuur

Bestellen? Klik hier

Advertenties