2220_nieuwe%20banner%202

strijd_om_machtKaya Crime: de nieuwe crime serie voor volwassenen!
De boekenserie Kaya Crime speelt zich af in het bruisende Amsterdam. De 23-jarige rechercheur Kaya Elysee werd na haar opleiding aan de politieacademie aan het bureau Koninginneweg geplaatst. Met een klein team onderzoekt ze de zware misdrijven in hun werkgebied. Kaya vormt een hecht verhoorkoppel met collega Chris. Met veel passie en creativiteit gaan zij bij elke zaak op zoek naar de waarheid.
Als Kaya wordt verdacht van het lekken van onderzoeksinformatie, stort haar wereld in. Ze wordt op non-actief gesteld.
Maandenlang draaide Kaya mee als rechercheur in een groot loverboy-onderzoek.
Als eindelijk het einde van het onderzoek in zicht is, blijkt er ergens een lek te zitten binnen de politieorganisatie. De verdenking richt zich al snel op Kaya.

Kayacrime.nl

De strijd om de macht is het eerste deel van de nieuwe crimeserie Kaya Crime. Een serie boeken die los van elkaar te lezen zijn met steeds weer een nieuw origineel misdaadverhaal. Zeker vergelijkbaar met Baantjer, maar dan vlotter, jonger en frisser. Een verrassende reeks die ongetwijfeld een ruim publiek aan zal spreken.

In ‘De strijd om de macht’ zijn Kaya en haar loyale collega Chris drukdoende met een langdurig onderzoek naar een goedgeorganiseerde groep loverboys. Wanneer duidelijk is dat iemand van hun eigen collega’s informatie doorspeelt naar deze misdadigers krijgt het verhaal een spannende wending. Kaya wordt beschuldigd van dit verraad, maar Chris kan niet geloven dat nu juist zij de schuldige is. Hij wil Kaya – koste wat het kost – helpen, maar zij vertrouwt hem echter niet meer. Kaya is verward omdat Chris kort daarvoor had aangegeven niet langer meer met haar samen te willen werken. Ze zoekt d’r toevlucht bij haar kersverse, aantrekkelijke en zeer charmante vriend Daniël, maar of dit nou zo verstandig is…

‘De strijd om de macht’ leest gemakkelijk weg en is een leuke eerste kennismaking met een serie die hopelijk tot een heel lange reeks van misdaadboeken uit zal groeien. ‘De strijd om de macht’ is aangenaam leesvoer, een verhaal zonder ingewikkelde hersenkrakers en tenenkrommende zinnen. Gewoon fijn ontspannen genieten dus. Een heerlijk boek voor een paar boeiende uurtjes vermaak.

Auteur: Eva Burgers
Uitgever: Kluitman
ISBN: 9789020609813
Categorie: Crimezone > Misdaad
Uitvoering: Paperback
Pagina’s: 160
Prijs: €9,99
Verschijningsdatum:2015
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 16-03-2015
Bestellen? Klik hier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.