Winactie: Ziva

Standaard

Half maart brengt uitgeverij LetterRijn de thriller Ziva uit van auteur John Winkel. Hierin krijgt onderzoeksjournalist Ziva Berkowitz een tip over grootschalige fraude in een middelgrote Nederlandse gemeente. Ze besluit er dieper in te duiken en achterhaalt geheimen die ze beter niet had kunnen ontdekken. Iets wat klein leek blijkt van een gigantische omvang. Corruptie, witwaspraktijken, mishandelingen en liquidaties zijn aan de orde van de dag in de wereld die ze steeds verder weet bloot te leggen.
Buiten haar diepgravende onderzoek om raakt Ziva ook betrokken bij een duistere familiekwestie, waarbij haar vermogende broer Yakov wordt afgeperst.
Als op een dag haar tipgever onder verdachte omstandigheden om het leven komt, raakt de zaak in een stroomversnelling.
Een afgrijselijke moord is aanleiding voor rechercheur Johan Verhulst om zich nadrukkelijk met de zaak te gaan bezighouden. Maar ook Leo Klokman, producent van het televisieprogramma CrimeXplorer, stort zich op deze misdaad. Met zijn team neemt hij onverantwoorde risico’s die tot levensbedreigende gevolgen leiden.  €17,50- reserveren

Zou je dit boek graag willen lezen? Waag dan nu je kans en doe mee met onze prijsvraag. Namens uitgeverij mogen we het boek verloten onder de deelnemers van onze prijsvraag. De winnaar mag kiezen tussen het E-book of een fysiek exemplaar. Stuur het antwoord op onderstaande vraag via het antwoordformulier naar ons toe en wie weet ben jij straks een boek rijker.

De vraag: Wat is de exacte datum dat de thriller Ziva in de winkel en online verkrijgbaar zal zijn? klik hier voor het antwoord.

Met dank aan Uitgeverij LetterRijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s