De Crime Compagnie neemt site Vrouwenthrillers.nl over

Standaard

Uitgeverij De Crime Compagnie heeft de site Vrouwenthrillers.nl overgenomen van oprichters Annette Hulscher-Kijne en Eric van Dijk. De onafhankelijke redactie wordt gevormd door Wendy Wenning en Anneke van Ieperen die al geruime tijd voor de site werken.

Vrouwenthrillers bestaat sinds 28 juni 2007 en richt zich op het genre vrouwenthrillers: literaire en psychologische thrillers die vooral vrouwen aanspreken. De site heeft zo’n 30.000 unieke bezoekers per maand. Pluspunten van de site zijn de recensies van zowel bezoekers als recensenten en de duidelijke focus op het genre. Deze week wordt tevens de nieuwe vormgeving van de site gelanceerd. Na tien jaar werd het tijd voor een nieuwe look & feel.

‘Voor ons was dit een logische overname,’ vertelt Ilse Karman, eigenaar van De Crime Compagnie. ‘Wij zijn gespecialiseerd in het uitgeven van vrouwenthrillers en de site Vrouwenthrillers.nl bedient precies onze doelgroep. Het is voor ons strategisch gezien een belangrijke site.’ Ze benadrukt nogmaals dat De Crime Compagnie alleen faciliteert en dat de site verder opereert onder een onafhankelijke redactie. ‘Wel gaan we de redactie helpen om nog meer bezoekers te trekken. De eerste stap in die richting is al genomen door de nieuwe vormgeving.’
(bron: De Crime Compagnie)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s