Auteur: Sandrone Dazieri

Standaard

Sandrone Dazieri (1964) is geboren in Cremona, Italië. Dazieri liet zijn carrière als kok achter zich om zich volledig op het schrijven te richten. Voordat hij doorbrak als thrillerschrijver werkte hij als journalist, redacteur en scenarioschrijver. Dood de Vader was een internationaal succes en ook de filmrechten werden verkocht. Dood de Engel is het nieuwste boek in de reeks.

Dood de Vader – Sandrone Dazieri

Zinderende thriller uit Italië

In de buitenwijken van Rome verdwijnt een kind en wordt zijn moeder dood gevonden. Colomba, een vastberaden, atletische, knappe, maar getraumatiseerde politieagente, staat onder grote druk de ontvoering op te lossen. Colomba wordt bijgestaan door Dante, hoogbegaafd en briljant en een expert in het peilen en doorgronden van menselijk gedrag. Dante gaat af op zijn intuïtie en denkt te weten wie de dader is. Maar kan Colomba daarop vertrouwen? En durft Dante de confrontatie met zijn eigen verleden aan te gaan en zijn ergste nachtmerrie onder ogen te komen? De zaak blijkt ingewikkelder dan gedacht. Het gaat niet om een enkele crimineel, maar de misdaad is verweven met een organisatie die zich bezighoudt met het manipuleren van menselijk gedrag. Is Dante wel wie hij denkt te zijn?
€12,50 – Bestellen

 

Dood de Engel – Sandrone Dazieri

De waanzinnig spannende Italiaanse bestseller!

In Rome komt de hogesnelheidstrein vanuit Milaan aan op spoor zeven. Als de conducteur de laatste wagon opent, sterft hij bij de aanblik van de verwrongen levenloze lichamen van de veertien passagiers. Welke gruwelijke doodsstrijd moesten zij voeren?
De aanslag wordt via een videoboodschap opgeëist door extremisten. Politieagente Colomba Caselli voelt meteen dat dit verhaal niet klopt en roept de hulp in van Dante, dé expert in menselijk gedrag die door een mist van leugens heen kan kijken. Colomba had gelijk: de aanval kwam niet van extremisten. Maar van wie dan wel? En wie is die mysterieuze, vrouwelijke figuur, die nergens sporen achterlaat, behalve een naam: Giltiné, de Litouwse engel van de doden, even mooi als fataal…

Na Dood de Vader, dat overal met vijf sterren is ontvangen, is Dood de Engel de overtreffende trap in intelligente spanning.
€19,99- Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s