Auteur Saskia Balmaekers

Standaard

Saskia Balmaekers (1980) is schrijver, journalist en oprichter van CiaoTutti.nl, het grootste Nederlandstalige Italiëblog. Sinds 2010 schrijft zij dagelijks over Italiaanse kunst, cultuur en kookkunst, en over de Italianen en hun gewoontes. Inmiddels zijn er al meerdere boeken van haar verschenen over Italië.

De geheimen van Inferno is een unieke gids voor alle liefhebbers van Dan Browns nieuwste duizelingwekkende thriller Inferno. Wat is fictie en wat zijn de feiten? Welke aanwijzingen zijn er in Florence terug te vinden over het meesterwerk van Dante Alighieri?
Inferno, de wereldwijde bestseller van Dan Brown, speelt zich grotendeels af in Florence. In deze stad schreef Dante over de hel, de louteringsberg en het paradijs. Een mysterieuze wereld, vol demonen en duivels, engelen, sterren.
In deze gids worden de mysteriën, codes, symbolen en de diepste geheimen van Florence zichtbaar gemaakt. De geheimen van Inferno is een bron van achtergrondkennis en een ontdekkingstocht door de wereld achter Inferno.
Saskia Balmaekers, is Nederlands grootste Italiëkenner en sinds haar studie Italiaans helemaal thuis in Florence. Zij neemt je mee naar de wereld van Dante, naar zijn Florence – met cultuur, spannende verhalen, wetenswaardigheden en tips om de stad écht te leren kennen. Bestellen

Luister hier naar een interview met Saskia Balmaekers.

 

     

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s