Huisje boompje feestje

Standaard

Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatste break-up krijgt ze een nieuwe buurman: de Londenaar Dexter Yates. Hij is knap, single en heeft een baby. Er is gelijk een enorme aantrekkingskracht tussen Molly en Dex, maar Molly houdt de boot af. Liever een goede buur dan weer een foute vriend, denkt ze. Maar hoe lang houdt ze vol?

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgood romans, altijd met humor en romantiek.

Recensie: Dexter Yates heeft een drukke, goedbetaalde baan in Londen, houdt wel van een ‘one-nightstand’ en weet zijn geld wel te spenderen. Om zo nu en dan het drukke stadsleven te kunnen ontvluchten, gaat hij op zoek naar een vakantiehuisje. Hij eindigt zijn zoektocht in het dorpje Brairwood. Tijdens het bezichtigen van een potentieel vakantieadres, ontmoet hij de sympathieke Molly. Dexter vindt haar direct al leuk en Molly hem stiekem ook. Wanneer Dexter toenadering zoekt weigert Molly om zijn zoveelste verovering te zijn. Dan neemt Dexters leven een hele andere wending en krijgt hij de verantwoording van een baby op zijn schouders. Dexter zijn kijk op het leven veranderd hierdoor drastisch. Molly voelt zich meer en meer tot de nieuwe Dexter aangetrokken.

Jill Mansell heeft al veel bestsellers op haar naam staan, haar boeken lezen vlot en zijn vermakelijk, zo ook Huisje boompje feestje. In deze roman maakt de lezer kennis met diverse levendige personages. Niet alleen volg je het hierboven beschreven liefdesverhaal, maar ook de liefdesperikelen van de andere dorpsgenoten van Brairwood komen uitvoerig aan bod. Jill Mansell schrijft met veel humor en weet fascinerende personages neer te zetten. Huisje boompje feestje is een aangenaam boek voor tussendoor. Lees vrij gemakkelijk weg en de verhaallijn is boeiend genoeg om de roman in een keer volledig uit te willen lezen.

★★★★
Titel: Huisje boompje feestje
Auteur: Jill Mansell
Uitgeverij: Sijthoff
Categorie: romans
Thema’s: opvoeding, verlies, liefde
Pagina’s: 352
Uitvoering: paperback
ISBN13: 9789021808284
Verkrijgbaar vanaf: juli-2013
Datum recensie: 14-06-2017
Prijs: €19,95
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s