Het Officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek

Standaard

Duik nog dieper in de wereld van schaduwjagers met het Kronieken van de Onderwereld Kleurboek!

Van de diepten van de Stad van Beenderen tot de bossen van het elfenvolk…

De wereld van Cassandra Clares Kronieken van de Onderwereld komt tot leven als nooit tevoren in dit prachtige kleurboek. De 45 originele zwart-wit-tekeningen van Cassandra Jean worden begeleid door de mooiste tekstfragmenten en verbeelden nooit eerder geïllustreerde scènes uit Kronieken van de Onderwereld.

 

Recensie: Voor de echte fans van De Kronieken van de Onderwereld is dit spectaculaire kleurboek; Het Officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek een ware “musthave”. Jaloersmakend en prima passend in het fan art genre. De waanzinnige tekeningen zullen voor de liefhebbers van de bekende boekenreeks – van de Amerikaanse schrijfster Cassandra Clare  – een feest der herkenning zijn. Misschien ben je helemaal niet van het kleuren, maar als fan moet je dit boek gewoon hebben,! Het kleurboek is een mooie aanvulling op De Kronieken van de Onderwereld collectie. Wel gek op kleuren? Maak dan je persoonlijke fan-art, door de illustraties stuk voor stuk zo mooi mogelijk in te kleuren, te beplakken en wat je verder kunt bedenken, en laat zo je favoriete personages stralen.
Voor de fans overbodige informatie, maar voor wie nog niet op de hoogte is; van de zes fantasieboeken voor jongvolwassenen is er ook een populaire film (The Mortal Instruments: City Of Bones) verschenen. Plus! Er is een leuke tv-serie van gemaakt, deze serie is o.a. te zien via Netflix, onder de naam: Shadowhunters.

Voor het Kronieken van de Onderwereld Kleurboek heeft de zeer getalenteerde kunstenares Cassandra Jean 45 indrukwekkende zwart-wit tekeningen gemaakt. Herkenbare scènes uit; Stad van beenderen, Stad van vuur, Stad van glas, Stad van gevallen engelen, Stad van verloren zielen en Stad van hemelse vlammen. Bij iedere tekening staat vermeld uit welk boek de kleurplaat komt. Op de pagina naast elke kleurplaat, een stuk tekst uit het betreffende boek waar de tekening op gebaseerd is. Het papier is van een goede, stevige kwaliteit, die prima met kleurplotloden is in te kleuren. Je hebt dan ook met het boek een fijn collectors item te pakken, die je een creatief en persoonlijk tintje kunt geven.

Een mooi kleurboek die niet alleen leuk is voor de fans van de tv-serie en/of van de boeken. Ook als dit je eerste kennismaking is met het werk van Cassandra Clare en Cassandra Jean, maar je gewoon gek bent op de betere kleurboeken, dan zal dit exemplaar je zeker bevallen.

   
     
★★★★★

Illustratie: Cassandra Jean


Titel: Het Officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek
Auteur:: Cassandra Clare
Illustraties: Cassandra Jean
Uitgeverij: Moon, Young Adult
Categorie: Young Adult, Life Style/Hobby & Vrijetijd
Thema’s: Kronieken van de onderwereld, kleurplaten,Kleuren voor volwassenen,
tv-serie, Netflix
Pagina’s: 96
Uitvoering: paperback
ISBN13:
Verkrijgbaar april 2017
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 09-05-2017
Prijs: €9,99
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s