Bridget Jones’s Baby

Standaard

Bridget Jones’s BabyVanaf vandaag verkrijgbaar op Dvd en Blu-ray.

Renée Zellweger en Colin Firth worden vergezeld door Patrick Dempsey in Bridget Jones’s Baby, het nieuwe hoofdstuk over ‘s werelds favoriete singleton.

Na Bridgets (Renée Zellweger) break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent en omringt zichzelf met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Patrick Dempsey). Deze man heeft alles wat Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn maar het is niet helemaal zeker wie van de twee de vader is.

Filmfragment

Filmfragment

Recensie: De Bridget Jones fans hebben er lang op moeten wachten, maar hier is hij dan eindelijk: het derde deel. Na Bridget Jones’s Diary (2001) en The Edge Of Reason (2004) Komt regisseur Sharon Maguire na 12 jaar met een hilarisch vervolg. De eerste twee films waren gebaseerd op de boeken van auteur Helen Fielding. Voor deze nieuwe film werd de inspiratie gehaald uit haar columns en opvallend genoeg dus niet uit haar laatste Bridget Jones boek.
Bridget Jones (Renée Zellweger) is inmiddels al wat ouder (40+) en weer single. Ze stort zich op haar werk en op haar vrienden, maar is met haar 43e verjaardag alleen. Haar beste vriendin vindt dat Bridget hoognodig aan de man moet en sleept Bridget in haar enthousiasme mee naar een festival, samen op mannenjacht. Bridget Jones zou Bridget Jones niet zijn als er op dat festival het nodige mis gaat. Ze staat volledig voor schudt tijdens een valpartij, maar de woest aantrekkelijke en behoorlijk rijke Jack Qwant (Patrick Dempsey, Grey’s Anatomy) blijkt haar gestuntel juist heel charmant te vinden. Bridget stort zich in een wild avontuur met deze sexy Amerikaan.

Tijdens een begrafenis moet ze de confrontatie met haar ex aan; de altijd charmante Mark Darcy (Colin Firth). De aantrekkingskracht tussen het tweetal is nog altijd aanwezig en ze belanden uiteindelijk tussen de lakens. Dan ontdekt Bridget dat ze in verwachting is, maar wie van de twee is de vader? Drie blijkt toch al snel te veel van het goede, maar wie zal ze kiezen?

Is deze derde film te veel van het goede? Het antwoord is een krachtige nee, van Bridget Jones krijgen we immers nooit genoeg. Hoofdrolspeelster Renée Zellweger speelt weer de sterren van de hemel en speelt haar rol dan ook zeer overtuigend. Ook voor haar twee mannelijke tegenspelers niet meer dan lof. Daarnaast is deze film misschien nog wel vermakelijker te noemen dan zijn twee voorlopers. De grappen volgen elkaar in een rap tempo op en ook de romantiek is weer volop aanwezig. Heerlijk zwijmelen en tranen met tuiten lachen dus! De beste Bridget Jones film tot nu toe! dat er maar snel een vierde mag komen! Een Bridget Jones serie mag ook.

★★★★★
Trailer
Titel: Bridget Jones’s Baby
Regie: Sharon Maguire
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Cast: Renee Zellweger, Jim Broadbent, Colin Firth, Patrick Dempsey
Categorie: Komedie, romantiek
Taal: Engels
Speelduur: 117 minuten
Thema’s: zwangerschap, liefde, eenzaamheid
Verkrijgbaar vanaf: 08-02-2017
EAN: 5053083075279
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 08-02-2017
Prijs €17,99
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.