Uitgeverij Palmslag dicht mee

Standaard

Uitgeverij Palmslag dicht mee tijdens de Poëzieweek

Donderdag 26 januari 2017 begint de jaarlijkse Poëzieweek weer. Uitgeverij Palmslag doet mee met deze feestelijke week. Bovendien is het naast de poëzie zelf een uitgelegen moment om even stil te staan bij de dichtbundels die Palmslag in haar fonds heeft.

Het thema van de 5e editie van de Poëzieweek is humor. Palmslag sluit hierbij onder meer aan met twee dichtboeken: Circusdieren in gedichten en In elke kern van waarheid schuilt een grap.

Tijdens de Poëzieweek zal de uitgeverij vooral online sterk aanwezig zijn. Zo zullen er gedichten geplaatst worden op social media en zullen er in samenwerking met de auteurs winacties worden georganiseerd. In samenwerking met diverse Groningse bedrijven brengt de Groningse uitgeverij ook wat poëzie in het werkleven. Poëzie is immers ‘overal’, zoals een van onze dichters Minke Maat stelt in haar dichtbundel.

De dichtbundels van Palmslag zijn zeer divers qua thematiek en vorm. Enkele bundels zijn ook samengesteld door meerdere dichters: zo hebben onder andere Ellen Deckwitz en Daniël Dee meegeschreven aan Circusdieren in gedichten. Ook dichter Merel Morre en illustrator Maaike Hartjes sloegen de handen ineen om de verjaardagskalender Lang zullen ze lezen te creëren.

De dichtbundels variëren tussen de 10 euro en 15 euro en zijn bij elke (online)boekhandel en in de webshop van Palmslag verkrijgbaar.

Circusdieren  In elke kern van waarheid

(Bron: Uitgeverij Palmslag).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s