Saskia Noort publiceert twee nieuwe titels bij Overamstel Uitgevers

Standaard

Saskia NoortSaskia Noort zal twee nieuwe boeken publiceren bij Overamstel Uitgevers.
Bij The House of Books zal van Noort, die momenteel succes heeft met Huidpijn, een nieuwe thriller uitgeven.
Bij Lebowski Publishers verschijnt eerst een roman van haar hand. 

De afgelopen tijd gaf Noort een aantal openhartige interviews en ontpopte ze zich tot een sterke stem in het feministische debat, een thema dat ook terugkeert in Huidpijn.

 

Saskia Noort (Bergen, 1967) is Nederlands succesvolste en meest gelezen thrillerauteur. Sinds haar debuut Terug naar de kust uit 2003 schreef ze zeven literaire thrillers. Noort is columniste voor Linda en werd meerdere keren genomineerd voor de Gouden Strop, de belangrijkste Nederlandse thrillerprijs. In 2014 was ze met Debet genomineerd voor de NS Publieksprijs en in 2013 ontving ze de GNM Meesterprijs voor haar hele oeuvre.


Terug naar de kust  De eetclub  Koorts  Afgunst & Een goed huwelijk  Huidpijn

Uitgevers Tomás Kruijer en Oscar van Gelderen van respectievelijk The House of Books en Lebowski Publishers zijn blij en vereerd met de komst van Saskia Noort naar Overamstel Uitgevers.

Na dertien jaar Ambo|Anthos voelde ik dat het tijd werd een andere weg in te slaan. Ik wil een roman schrijven, en ik geloof dat bij mijn nieuwe boek de aanpak van Lebowski hoort. Hoewel ik altijd zeer tevreden ben geweest bij Ambo|Anthos, verheugt het me ook geïnspireerd te zullen worden door nieuwe mensen, andere inzichten op te doen en vooral samen te kunnen werken met mijn nieuwe redacteur Jasper Henderson.’ Saskia Noort

 

Saskia Noort is de koningin van de Nederlandse crimeliteratuur. Ik ben ontzettend trots dat ze voor haar nieuwe thriller heeft gekozen voor The House of Books!’ Tomás Kruijer, The House of Books.

 

Saskia Noort beweegt zich als auteur meer en meer in de richting van de literaire fictie, en haar thematiek spreekt ons zeer aan. Wij zien er naar uit Saskia’s romandebuut uit te geven!’ Oscar van Gelderen, Lebowski Publishers.

Lebowski en The House of Books zijn onderdeel van Overamstel uitgevers dat verder bestaat uit Hollands Diep, Voetbal Inside, Horizon, Carrera Culinair en Moon.
(Bron: Overamstel uitgevers)

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s