Lekker uitpakken!

Standaard

Lekker uitpakken!Nieuw kinderkookboek van Karin Luiten
Lekker uitpakken! Vanaf vandaag verkrijgbaar.

Vrolijk vormgegeven kookboek waarmee kinderen (8+) helemaal zelf de lekkerste en grappigste gerechten kunnen maken. Pak eens lekker uit! Met ovenpakketjes, gevulde rolletjes, bijzondere eitjes of gehaktballetjes met een verrassing erin. Maak falafel uit de oven of een echte Turkse pizza om lekker met z’n allen aan tafel met je handen te eten. En natuurlijk zijn ook de toetjes en taartjes niet vergeten.

Lekker uitpakken! bevat ruim 50 recepten die zijn getest door een speciaal testteam van 30 kinderen. Bovendien staan er allerlei handige weetjes in voor de beginnende kok: hoeveel is een snufje, wat is een bosje peterselie, hoe smelt je boter in de magnetron en hoe snij je een paprika in reepjes? Het boek is rijk geïllustreerd en te lachen valt er ook, om de superflauwe eetmoppen bijvoorbeeld. (Bron: Uitgeverij Ploegsma)

 

€16,99 – Bestellen

shake

 

pizzabroodjes

Karin Luiten (Koken met Karin) schreef al tien kookboeken, waaronder de bekende serie Zonder pakjes en zakjes. Lekker uitpakken! is haar tweede kinderkookboek. Eerder verscheen Lekker opscheppen!. Voor al Karins recepten geldt: kleine moeite, groot effect!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.