Mulberry House – Take it easy

Standaard

Take it easyNieuw: Mulberry House – Take it easy . Derde deel in de Mulberry reeks. Leuke serie van Kristine Goedhart, voor iedereen vanaf ca. 10 jaar. Mooie hardcovers. (los van elkaar te lezen).

In het eerste deel verhuisde Marjolein samen met haar ouders naar Engeland. Ze kwam terecht op Mulberry House, een kostschool voor meisjes, en ontdekte al snel dat het er op zo’n school heel anders aan toe gaat dan in Nederland. Er gelden hoge eisen en strenge regels, ze moet een uniform aan en zelfs na school zit ze nog steeds op school.

Marjolein begint in dit derde deel aan het laatste trimester van haar eerste jaar op meisjeskostschool Mulberry House. Iedereen is gestrest vanwege de examens: sommige meisjes moeten een beurs verdienen en Sam en Pam willen graag hoge cijfers halen omdat ze naar een theaterschool in LA willen. De enige die zich nergens druk over maakt, is Marjolein. Zij is juist heel ontspannen en grappig genoeg gaat alles daardoor opeens great. Ze haalt mooie cijfers en ontdekt cricket als nieuwe sport. Schoolhoofd Ms. Grenfell is voor het eerst zelfs openlijk trots op haar! Maar Marjolein zou Marjolein niet zijn als ze niet nog een paar flinke blunders begaat. (Bron: Uitgeverij Ploegsma).

 

€13,99 – Bestellen

Eerder verschenen:
Mulberry House  Keep it cool

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s