Race naar de Maan

Standaard

Race naar de Maan

Race naar de Maan is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted en de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing (Stem: Sander Slingerland) gaat samen met zijn opa (Stem: Frits Lambrechts), zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan. Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vrienden in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

Race naar de Maan is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

CAPTURE THE FLAG

Recensie: In deze Spaanse jeugdfilm met Amerikaanse invloeden komt de complottheorie rond de Apollo-maanlanding ter sprake. Een gestoorde machtsbeluste oliebaron beweert dat er nog nooit iemand voet op de maan heeft gezet, maar hij binnenkort de eerste zal zijn! Stiekem weet hij wel beter. Met zijn geld laat hij een raket bouwen om op de maan de Amerikaanse vlag te verwijderen zodat er geen bewijs meer is van een eerdere landing. Daarnaast heeft hij een veel duisterder plan waarmee hij bij zijn terugkomst op aarde heel machtig hoopt te worden.

De opa van Mike Goldwing zou ooit als astronaut naar de maan gaan, maar dit ging helaas niet door. Daarna heeft hij zich afgezonderd van de rest van de familie. Nu ook de droom van de vader van Mike om naar de maan af te reizen de mist in lijkt te gaan denkt Mike dat er een vloek rust op zijn familie. Nu heeft Mike een plan om de familievloek te doorbreken en zijn familie weer bij elkaar te brengen: zelf als eerste Goldwing een trip naar de maan maken! Door een aantal onverwachte wendingen komt hij uiteindelijk samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een behulpzame hagedis op de maan terecht. Hier gaan ze dapper de strijd aan tegen de stinkend rijke oliebaron.

Race naar de maan is een stoere animatiefilm met een leuk plot, mooie beelden en veel humor. Een film vol avontuur over familie, vriendschap en lef. Met in de Nederlandse versie de stemmen van o.a. Tim Knol, Sander Slingerland, Tara Hetharia, Charly Luske en de vertrouwde stem van Frits Lambrechts als de opa van Mike. Het verhaal van een onverwachte reis naar de maan zal vermoedelijk veel jeugdige kijkers aanspreken, maar mede doordat de kwaliteit zeer hoog te noemen is zullen ook de iets wat minder jeugdige kijkers zich prima vermaken.

★★★★

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s