Nooit meer de verkeerde film met filmontdekkingswebsite

Standaard

 

Filmfanaat lanceert persoonlijk filmadvies van Veboli op 11 mei a.s.

Veboli

 

Een trailer met spectaculaire werelden. Een cast vol bekende comedians. Een Disney film over buitenaardse wezens. Klinkt veelbelovend, toch? Helaas. Dit zijn drie recente filmfiasco’s: Fantastic Four, Pixels en Mars Needs Moms. Ook is de kans aanwezig dat een vriend of recensent die jou meestal de goede weg wijst er nu faliekant naast zit.

Veboli kijkt naar de filmvoorkeuren van gebruikers om persoonlijk filmadvies te geven. Door oproep te doen aan tientallen andere filmliefhebbers met dezelfde smaak kan Veboli, met behulp van slimme algoritmes, voorspellen of jij een film leuk gaat vinden of juist niet.

Uit Thomas van Wageningens frustratie met het vinden van de juiste film kwam Veboli tot stand: “Ik werd te vaak teleurgesteld door veelbelovende films. Toen besloot ik om zelf een oplossing te vinden. Met Veboli wil ik het uitzoeken van de juiste films eenvoudig maken zodat iedereen kan genieten van een geslaagde avond in de bioscoop of thuis op de bank.”Nu al de juiste films aanbevolen krijgen? Dat kan, op http://www.veboli.com in bètaversie. Maak direct een account en ontdek welke fantastische films er voor jou klaarstaan. Op 11 mei lanceert Thomas Veboli.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s