Barbie – Geheime Team (Spy Squad)

Standaard

BarbieBarbie en haar beste vriendinnen Teresa en Renee transformeren van hardwerkende gymnasten naar een geheim team in dit spannende avontuur!

Hun verbazingwekkende gymnastiekvaardigheden vallen op bij een geheim team, al snel volgen de meiden aanwijzingen om een edelsteen stelende dief te vangen. Kunnen zij met hun high-tech gadgets, glam vermommingen en schattige robo-huisdieren bewijzen dat intelligentie en teamwork de missie kunnen volbrengen?

Het is girlpower tot het einde!

 

 

 

 

 

 

Barbie Geheim Agent - Kat Dief - Barbiepop    Barbie Geheim Agent - Renee - Barbiepop  Barbie Geheim Agent - Teresa - Barbiepop  Barbie Geheim Agent - Motorfiets

 

Recensie: Met de animatiefilm Barbie – Geheime Team heeft Universal Studio’s een opvallend amusante film neer weten te zetten. Een film voor jonge kinderen die vermoedelijk ook door jongens leuk gevonden zal worden. Niets geen suikerzoete Barbie scènes, maar een spannend avontuur. Hoewel het verhaal erg voor de hand ligt, is deze Barbiefilm zeker de moeite waard.  Misschien is Barbie – Geheime Team zelfs wel de stoerste, beste en grappigste Barbiefilm toe nu toe. Barbie en haar vriendinnen zijn super-lenige turnsters en dat blijft niet onopgemerkt, ze worden gevraagd voor een speciale missie. Na een korte aarzeling van een van Barbies vriendinnen besluiten ze toch in dit nieuwe avontuur te duiken, ze krijgen een speciale geheimagenten-training en daarbij superhandige gadgets. Daarna gaan ze op jacht naar de dief van diverse edelstenen. Zodra de kattige dief alle edelstenen heeft kan hiermee een ultiem wapen opgestart worden, dat moet het geheime Barbie-team zien te voorkomen.

In de film zitten diverse verwijzingen naar andere leuke animatie – en actiefilms. Zo zouden de gadgets en de onhandige, maar briljante nerd zo uit een 007 film kunnen zijn gestapt, met een vette knipoog dat wel. De nerd heeft een hulpvaardige robotarm die sterk doet denken aan een Inspector Gadget-item. Ook hebben Barbie en haar vriendinnen wel wat weg van de dames van Totally Spies. Feest der herkenning dus. Met toch een aantal originele twisten en zo nu en dan een nuttige wijze levensles van Barbie is de animatiefilm Barbie – Geheime Team met recht een vermakelijke film te noemen.

 

Barbie Geheim Agent

Tip: Barbie Geheim Agent – Barbiepop

Titel: Barbie – Geheime Team (Spy Squad)
Uitgever: Universal Pictures
Taal originele versie: Engels
Stemmen: Jenny Pellicer, Erica Lindbeck, Stephanie Sheh
Talen beschikbaar:
Duits
Engels
Frans
Italiaans
Nederlands
Turks
Regie:
Kijkwijzer: geweld, vanaf zes jaar
Uitvoering: Dvd, Blu-ray
Speelduur: 75 minuten
Extra’s: Bloopers
Audio: Dolbi Digital 5.1
Verkrijgbaar vanaf: 2016
Review: Sandra Hutchison
Genre: Film & Tv > Animatie > Tekenfilms
Datum recensie: 04-03-2016
Prijs Dvd: €15,99
Bestellen
Prijs Blu-ray: €15,99
Bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.