De wereld van Fiep Westendorp op één XXL kleurplaat

Standaard

 

fiep

Meer dan één meter speelplezier

Grote kleurplaat Fiep Westendorp

Creatief avontuur voor kinderen én een feest der herkenning voor volwassenen! 

Fiep WestendorpKleur de giraf van Dikkertje Dap en race met je speelgoedauto naar De Petteflet! Deze speciale Fiep Westendorp FEESTeditie met leuke weetjes en spelletjes geeft dagenlang speel- & kleurplezier!

Net als bij eerdere uitgebrachte edities van Very Mappy zijn de wegen en het gras alvast ingekleurd en dus direct klaar om met je speelgoedauto overheen te racen. De typische Amsterdamse huisjes, vele dieren en de rest van de vrolijke stad, kunnen naar hartenlust worden ingekleurd. De speel- & kleurplaat van meer dan één meter breed zit gevouwen als een echte stadskaart in een mapje met weetjes en spelletjes.

Afmetingen: 120 x 85 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

In 2013 is Very Mappy bedacht door Mans Esser. Het idee: kinderen op speelse wijze laten creëren en leren. De ontdekkingsreis door een stad of een land zorgt ervoor dat kinderen én volwassenen uren samen kunnen spelen en kleuren. Zonder de schermen van tv of tablet en mét een flinke dosis creativiteit!

Recensie: Very Mappy maakt super leuke speel- en kleurplaten. Platen die kinderen grotendeels zelf in kunnen kleuren en die ze tevens kunnen gebruiken als wegenkaarten. Haal de kleurpotloden en de autootjes maar alvast tevoorschijn want de kaarten van Very Mappy staan garant voor heel wat uurtjes kijk-  en doe plezier. Naast de wegenkaarten van Amsterdam, Nederland en Europa komt Very Mappy nu wel met een heel feestelijke kaart; één speciale uitvoering met de leuke illustraties van Fiep Westendorp. Op de XXL kaart zijn alle vertrouwde figuurtjes van Fiep Westendorp te bewonderen. Je kent ze vast nog wel: Floddertje van De Petteflet, Otje, Pim & Pom en natuurlijk ontbreken ook Jip & Janneke niet. Voor vele een feest der herkenning!

De zeer grote kleurplaat zit net als een ‘echte’ wegenkaart goed verpakt in een mapje. Hij heeft twee lange rijbanen en diverse waterwegen en als extraatje staan er ook nog een aantal grappige spelletjes op, maar of je kind aan dit laatste snel zal toekomen? De tv en computer kunnen uit, meubels mogen aan de kant het is tijd voor een paar uurtjes ouderwets speelplezier. Aanrader voor jong en oud, voor jongens en meisjes! Super leuk om cadeau te geven.

Tip: Wanneer je een kaart voor een kind aanschaft om mee te spelen, haal dan gelijk een tweede exemplaar in huis. Ook voor volwassenen is het namelijk erg leuk om de kaart zo mooi mogelijk in te kleuren en deze daarna ter decoratie op te hangen in de kinderkamer. Origineel en zeer decoratief.

Momenteel verkrijgbare varianten:

Amsterdam  Nederland  Europa  Fiep Westendorp

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s